facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verliefd BruidsCouture & Events

Verliefd BruidsCouture & Events

Info

Verliefd BruidsCouture

Geschiedenis

De mooiste bruids- en feestmode met de beste service. De beste couture merken in het assortiment nog niet eerder in Nederland of België.
Eventueel als extra service; Weddingplanner.

Onze taak

Maak van je trouwjurk kopen een feestje en kom vanaf eind dit jaar voor de mooiste mode en de beste service naar de gloednieuwe winkel in Kapelle.

Producten

Bruidsmode, feestmode & accessoires, Weddingplanning

Adres: Biezelingsestraat 24a, 4421 BS Kapelle (Zeeland)
Telefoonnummer: 0031-(0)113-745035
ln.erutuocsdiurbdfeilrev@ofni
Stad: Kapelle
Route: Biezelingsestraat 24a
Postcode: 4421 BS



op zoek naar gerelateerd: enzoani bruidsmode, bruidshuis diana heinkenszand, tweedehands trouwjurken zeeland, bruidswinkel middelburg, bruidsjurken huren nederland, sottero midgley nederland, bruidsmode terneuzen, watters bruidsjurk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VLBC VLBC 0 meter Wat een lieve en deskundige mensen! Ze hebben er iets speciaals van weten te maken, w...
Clompy Tech Clompy Tech 56 km Find breaking news & business news on Wall Street, media & advertising, international...
Recensies
Mijn mijn dochter in april vorig jaar voor t eerst naar de bruidswinkel. Mijn dochter zou in oktober gaan trouwen. “ o dan ben je best wel laat” zei de eigenaresse tegen haar. Vervolgens heeft ze geen jurk gevonden in de winkel maar een jurk zelf met de eigenaresse kunnen ontwerpen. 13 weken op t kant moeten wachten. Daarna werd alles opgemeten en de jurk zou naar t buitenland opgestuurd worden waar de jurk veel goedkoper gemaakt zou worden volgens de eigenaresse. Precies de jurk waar je van droomde werd belooft. De jurk zou perfect terug komen, behalve de lengte want dat zou ivm schoentjes nog in Kapelle afgepast kunnen worden. Maar mijn dochter had al schoentjes dus ook de lengte van de jurk zou in t buitenland zo worden gemaakt zoals de eigenaresse opgemeten had. Drie weken voor bruiloft kwam de jurk terug maar…alles was te groot, te wijdt en scheef. De jurk was zelfs 20 cm te lang!! Binnen drie weken voor de bruiloft 5 x terug moeten komen om ‘m te vermaken. Uiteindelijk zat het lijfje nog scheef maar dat kwam volgens de eigenaresse doordat mijn dochter scheve schouders had. Uiteindelijk konden we de jurk pas ophalen één dag voor de bruiloft. Ik heb nog twee dochters maar deze stress hopen we nooit meer mee te maken voor een bruiloft .
Mijn afspraak geannuleerd vanwege klantvriendelijkheid. Je mag niet passen en moet hier verplicht de eerste afspraak een jurk kopen. Raad het zeker niet aan.
Wat een lieve en deskundige mensen! Ze hebben er iets speciaals van weten te maken, waar ik mij op mijn gemak in voelde. De collectie is prachtig, er is voor ieder wat wils. Advies op maat, geduld en een goede verhouding prijs kwaliteit. Bedankt!
Aardige eigenaresse en er wordt naar je wensen geluisterd. Ook wordt er de tijd voor je genomen.
Goede service & advies. Fijn personeel en mooie jurken!
Vriendelijke en zeer kundige medewerkers, mooie collecties en hele goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid