facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VERLEUN UW ADVOCAAT

VERLEUN UW ADVOCAAT

Info

VERLEUN I UW ADVOCAAT staat u graag bij in diverse rechtsgebieden; arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, personen- en familierecht.

Geschiedenis

U bent gebaat bij juridische ondersteuning die past bij de situatie, bij uw persoonlijke wensen of bij uw bedrijf. Juristen maken zaken wel eens ingewikkelder dan ze zijn. Maar dat is niet de bedoeling.

Mijn team en ik onderkennen uw primaire belang: de juiste oplossing. Soms is dat een goed gesprek, soms is dat een contract, soms is dat een procedure.

VERLEUN | UW ADVOCAAT staat u graag bij. Met een team van juridisch medewerkers dat onderzoek verricht op uiteenlopende rechtsgebieden en mijn persoonlijke expertise op basis van meer dan 30 jaar ervaring is het mogelijk u een all-round pakket van diensten aan te bieden. Wij hoeven ons niet te beperken tot één bepaalde specialisatie of rechtsgebied.

Er zijn vele wegen om te komen tot de juiste oplossing. Dat is de kracht van de flexibiliteit en creativiteit van een klein kantoor met fullservice!

VERLEUN | UW ADVOCAAT staat u graag bij in diverse rechtsgebieden, of u nu ondernemer bent of particulier.

Adres: Turkoois 32, 3643 AJ Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297 568 661
Stad: Mijdrecht
Route: Turkoois 32
Postcode: 3643 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid