facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkoelen Dakspecialisten Weert

Verkoelen Dakspecialisten Weert

Info

Wij introduceren u met plezier én gepaste trots in onze wereld van dakbedekking, dakpannen, dakkapellen, dakgoten.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Verkoelen Dakspecialisten Weert.
Sinds 1922 specialist voor Zuid Nederland!

Verkoelen Dakspecialisten voor al uw platte daken en hellende daken in zowel nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling voor service, beheer & onderhoud die is aangesloten bij Dakbehoud Nederland. Veiligheid en innovatie staan hoog in het vaandel en behoren tot onze expertise en ervaring. Al deze onderdelen gedurende het gehele proces van initiatief tot en met nazorg en langjarig onderhoud. Wij zijn uw meedenkende en adviserende partner voor langjarig onderhoud, all-in service, advies, inspectie, rapportage en uitvoering.



"Dakdekkersbedrijf Verkoelen Weert, dakspecialisten uit Weert sinds 1922.Verkoelen Weert kan bogen op een rijk verleden. De in deze periode verworven kennis en vakmanschap is van grote waarde, maar de hedendaagse ontwikkelingen in nieuwe technieken, nieuwe materialen en andere manier van ontwerpen en bouwen vergen van een dakdekker meer dan alleen maar een gebouw voorzien van een goed en waterdicht dak.Wij zijn echter méér dan een dakdekkerbedrijf: Partner, Regisseur, Adviseur en Organisator voor onze opdrachtgevers. In het vervullen van al deze verschillende rollen voor onze relaties, zijn twee zaken zo solide als een dak op een huis: Wij behartigen úw belangen en hebben ons oog altijd gericht op een effectieve samenwerking."
Adres: Celsiusstraat 19, 6003 DG Weert
Telefoonnummer: 0495543000
Stad: Weert
Route: Celsiusstraat 19
Postcode: 6003 DG



op zoek naar gerelateerd: Verkoelen dak Weert, Verkoelen Beegden, Verkoelen Weert vacatures, Cor Verkoelen, Dakdekker Weert, Verkoelen Geleen, Verkoulen Dakdekker Roermond, Dakdekker zoeken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timmerbedrijf Weert Timmerbedrijf Weert 926 meter Betrouwbaar en vakmanschap van deze heren.
Poell Keukenbouw Poell Keukenbouw 2 km Poell Keukenbouw is gespecialiseerd in het monteren van keukens en alle bijkomende we...
Mertens Bouwbedrijf B.V. Mertens Bouwbedrijf B.V. 2 km Ze maken foto's van mensen zonder toestemming like ughhh
Expert Group Expert Group 3 km Zeer tevreden over Expert Group. Komen afspraken na en betaalbaar!
Modernice Modernice 5 km MODERNICE is de specialist die de complete uitstraling van uw bedrijfspand profession...
Derckx Derckx 5 km Top service. Eigen foutje snel hersteld, klaar terwijl u wacht
Modernice Modernice 5 km "U heeft een eigen bedrijf en een eigenpand. Uw zaken lopen prima. Uw pand ispri...
Recensies
Daklekkage? Bel maar niet met Verkoelen, want je moet dan een jaar wachten. Grapje zeker? Nee hoor Eerst komt er iemand kijken en beloofd binnen 2 weken een offerte. Als deze 2 weken voorbij zijn dan is de melding: nee, helaas hebben we geen interesse om 14 meter plat dak te renoveren. En als we het zouden doen, dan kunnen we pas over een jaar. Als het regent dan stroomt het water gewoon met straaltjes naar binnen. Gelukkig wilde een andere dakdekker van der Heijden uit Den Bosch het direct aanpakken. Nu was het een lekkage van de tuinkamer, die we willen verbouwen. Maar je zou maar een lekkage in je huiskamer hebben. Blijkbaar is er geen interesse in "kleine" klussen en interesseert het Verkoelen niets als je met overlast door een lekkage zit. Volgens jaar willen we het dak van het woonhuis laten renoveren en het dak van de schuur laten vervangen i.v.m. asbest. Door wie? ZEKER NIET DOOR VERKOELEN! Die gun ik geen opdracht meer. Overigens zegt dit niets over de kwaliteit van hun werk. helaas kan ik dat niet beoordelen omdat ze geen interesse hadden om de klus uit te voeren. Maar omgang met klanten is minstens zo belangrijk.
Wimpelen je al meteen af bij het eerste mailcontact, zonder dat de daadwerkelijk plannen/uitvoerdatum bekend is. Er word ook geen actie ingezet voor het maken van een offerte want men zit vol. En dat is begrijpelijk, echter was mijn aanvraag voor de loop van 2022. Was netjes geweest als men gewoon even had gebeld en de plannen had aangehoord. Vervolgens nog contact opgenomen voor tekst en uitleg, maar de receptioniste doet er nogal ongeïnteresseerd over.. Ik zeg, overslaan dit bedrijf....
Voor de renovatie en isolatie van een viertal daken van ons huis had ik drie offertes gevraagd van dakdekkers uit de naaste omgeving en aan Verkoelen uit Weert, hier 70 km vandaan. Aanvankelijk had ik Verkoelen de minste kans van slagen gegeven omdat ik dacht dat de reiskosten de offerte extra zou belasten. Dit bleek niet juist te zijn. Verkoelen was niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste. Wat de doorslag heeft gegeven om voor Verkoelen te kiezen was allereerst de reputatie van vakbekwaamheid, maar vooral de zorgvuldigheid van de offerte: alle werkzaamheden en de te gebruiken materialen waren in de zesbladige offerte minutieus omschreven. Twee plaatselijke dakdekkers volstonden met een vage omschrijving op een 1 pagina. De werkzaamheden werden vakkundig verricht. Onvoorziene omstandigheden werden opgelost zonder extra materiaalkosten in rekening te brengen. Kosten nog moeite werden gespaard om een hoge graad van perfectie te realiseren. Verkoelen Weert heeft hier in Mheer een zestal specialisten aan het werk gezet die een goed product hebben afgeleverd. Ze hebben een dikke pluim verdiend; bij dezen. Wel waren het zes koffieleuten waar een stuk vlaai als koek naar binnen ging. Conclusie: aanbevelenswaardig.
Voor de renovatie en isolatie van een viertal daken van ons huis in Mheer had ik vier offertes aangevraagd; drie bij dakdekkers uit de omgeving en bij Verkoelen uit Weert, 70 km hiervandaan. Aanvankelijk gaf ik Verkoelen de minste kans omdat de reiskosten waarschijnlijk ingecalculeerd zouden worden. Verkoelen had niet de duurste en ook niet de goedkoopste offerte. Wat bij de keuze voor Verkoelen de doorslag gaf was allereerst de reputatie van vakbekwaamheid, maar bovenal de zorgvuldigheid waarmee de offerte was samengesteld: elk detail van de te verrichten werkzaamheden en alle te gebruiken materialen werden erin vermeld. Waar andere dakdekkers volstonden met een globale offerte van een A-4tje, nam Verkoelen de moeite de werkzaamheden minutieus te omschrijven op zes A-4. De werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd. Onvoorziene omstandigheden werden opgelost zonder de daarvoor benodigde materialen in rekening te brengen. Verkoelen en de zes specialisten die de klus hebben geklaard verdienen een dikke pluim; bij dezen. Het waren wel allemaal koffieleuten en een stuk vlaai ging er altijd in als koek. Conclusie: aanbevelenswaardig.
Heb je een lekkage, bel je, en dan vragen ze of je klant bent en een abonnement hebt? Nee??? Dan is meneer in een vergadering en mag je terugbellen, dan vraag je netjes of ze je kunnen helpen en omdat je geen klant bent word je ook niet geholpen!!!! Wat een...... Bedrijf. Als je een grote klus zou hebbennieuw dak dan zullen ze wel thuis zijn!!!
Ze voelen zich te goed om een offerte op te stellen. Eerst gebeld of ze een offerte konden opstellen. Geen probleem, vul maar in op site. Krijgen we een mail terug dat ze wegens drukte geen offerte opstellen. Ze zijn selectief met aannemen. Lekker professioneel!
Goed bedrijf om zaken mee te doen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Verkoelen Dakspecialisten Weert met het openbaar vervoer


Weert, Marconilaan 310 meter
74
Weert, Marconilaan 310 meter
74
Weert, Kelvinstraat 360 meter
74
Weert, Kelvinstraat 370 meter
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid