facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool ZWN

Verkeersschool ZWN

Info

Ben je op zoek naar een goede en betaalbare rijschool?
Verkeersschool ZWN is dé rijschool voor auto, motor, scooter, vrachtwagen, en aanhanger rijles.

Geschiedenis

Ben je op zoek naar een goede en betaalbare rijschool?
Verkeersschool ZWN is dé rijschool voor auto, motor, scooter, vrachtwagen, en aanhanger rijles.

Adres: Christiaan Huygensstraat 14, 3281 ND Numansdorp
Telefoonnummer: 0653374413
Stad: Numansdorp
Route: Christiaan Huygensstraat 14
Postcode: 3281 ND


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijn rijbewijs winkel - Rijschool Molen Mijn rijbewijs winkel - Rijschool Molen 550 meter Super gezellig lessen en hij doet er alles aan om je te helpt om in 1 x te slagen ...
Recensies
T rijbewijs willen halen maar wel theorie ge haalde maar dan krijg je te horen dat je je trekker rijles in numansdorp helemaal niet gaat maar hellemaal in hardinxveld giesendam moet zijn. Dus 33 km rijden voor effe een lesje.
1 dag Be rijbewijs krijg je een persoon die al een half jaar geen be heeft gegeven vraagt hoeveel ervaring je hebt zegt o dan haal je het niet. Heel de dag op zijn mobiel en niets uitleggen examinator ziek dus op het laatst naar een andere stad en een andere tijd.
vandaag voor de 2e keer vergeefs zitten wachten op de les auto. De eerste keer was het zogenaamd een zeer slechte medewerkster die weggelopen is. Die medewerkster had on overigens nog wel terug gebeld met een bevestiging van de tijd en datum. na een half uur wachten eens gebeld, maar afspraak stond niet in de agenda........ nieuwe afspraak gemaakt voor 31-8 om 9.00 uur met een meneer die van alles op de hoogte was, uiteraard adres uitgewisseld en alles bevestigd. Na het weer niet op tijd komen, ben ik na 10 minuten gaan bellen. reactie is dat zij niet op Oude-Tonge rijden.... waarom maak je dan tot 2 keer toe een afspraak, en wordt er niet eens de moeite genomen om even af te bellen vooraf...... kreeg de eigenaar in het ziekenhuis te pakken omdat de telefoon stond doorgeschakeld. Hoop voor hem dat de chirurg zich wel aan de afspraken houd, en niet zonder bericht niet komt opdagen.
Hele fijne ervaring. Word goed geholpen.
prettige instructeurs, goede rijschool, aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid