facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Wesseldijk/ANWB-rijopleiding Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk/ANWB-rijopleiding Wesseldijk

Info

Wesseldijk verzorgd meer dan 80 verschillende opleidingen in transport en Logistiek

Geschiedenis

Wesseldijk Verzorgd in deze sector meer dan 80 verschillende opleidingen in samenwerking met
ANWB-rijopleiding,Roc Nijmegen,Roc Midden-Nederland,Roc Rivor en zijn uitvoerder voor VTL in de regio Gelderland.
Ook verzorgen wij opleidingen voor instructeurs en tevens nascholing voor chauffeurs en Instructeurs in alle catagorien.



"Verkeersschool Wesseldijk staat voor je klaar om jou klaar te stomen voor jouw gewenste rijopleiding. Bekijk de website om de eindeloze mogelijkheden zelf te ontdekken. Met ons enthousiasme en jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat jij zelfverzekerd naar het CBR kunt gaan, zowel voor theorie als praktijk! Wij bieden een vaste rijinstructeur, uitstekende kwaliteit en voor een aantrekkelijk tarief. Vraag nu een proefrit aan!"
Adres: Energieweg 25, 6541 CW Nijmegen
Telefoonnummer: 0243770666
Stad: Nijmegen
Route: Energieweg 25
Postcode: 6541 CW



op zoek naar gerelateerd: Wesseldijk Nijmegen telefoonnummer, Wesseldijk vrachtwagen, Wesseldijk Tiel, Wesseldijk Arnhem, Wesseldijk vacatures, Verkeersschool vrachtwagen, Rijscholen Nijmegen, Wesseldijk LZV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smits Opleidingen Nijmegen Smits Opleidingen Nijmegen 1 km Opleidingen voor het rijbewijs: Vrachtwagen; vakbekwaamheid; Code95; BE aanhangwagen...
Grondig Hergebruik Grondig Hergebruik 3 km Heet geen praktijk vakschool meer. Is H10 dagbesteding
Academie voor Kunst en Ambacht Academie voor Kunst en Ambacht 5 km Academie ter bevordering van Onderwijs en Onderzoek in Klassieke en Toegepaste Schild...
Recensies
Vandaag 2-daagse heftruckcursus gehaald. Ik heb verschillende rij cursussen gedaan, maar ik heb nog nooit zo’n leuke cursus mogen ervaren. En die Peter, wat een topvent is dat zeg, heeft mij heel erg geholpen, en kan je heel goed hebben. Alle 2 dagen waren hele gezellige dagen. Als ik deze cursus nog is een keer over mocht doen zou ik het zeker doen!!
Een goede 2-daagse cursus gehad om het Reachtruck certificaat te behalen. Na 1,5 dag mijn slagen binnen. En nog wat van de overgebleven tijd kunnen benutten voor het oefenen op de Heftruck. Puur uit vrije wil gedaan. Zorg dat je Peter krijgt tijdens die cursussen! Een betere begeleider kun je jezelf haast niet wensen!
Vorige week ben ik geslaagd voor het praktijkexamen CE. Ik dank alle trainers, vooral Wim, want de meeste lessen heb ik bij hem gehad.Hij is een rustige en geduldige trainer die je niet zenuwachtig maakt en heel goed het idee op mijn hoofd weet over te brengen. Ik dank ook het schoolbestuur voor de goede samenwerking.
Altijd alles goed georganiseerd en begeleid. Fijn bedrijf!
Fijn en duidelijk rijles gehad van Jos tbv rijbewijs BE , veel geleerd en einde dag geslaagd
Vandaag lesdag gehad van Jos met aansluitend examen BE-rijbewijs. Jos is een hele kundige, vriendelijke en geduldige instructeur. Hij heeft me in één dag veel bijgebracht bochtjes achteruit draaien, 'docken', keren op de weg en natuurlijk gewoon veilig rijden met een flinke aanhanger van 6 meter lang. Bedankt, Jos, het was een gezellige en leerzame dag!
Vandaag geslaagd voor mijn C rijbewijs met dank aan sander, bart, wim, erik en theo!. Zij hebben mij in 25 lesuren klaar gestoomd voor het examen en bij erik heb ik een dag code 95 toesten afgelegd. Al met al stuk voor stuk hele fijne instructeurs die het beste beentje met je voor hebben en een rustige en duidelijke uitleg geven. Dankjulliewel allemaal ! PS. De koffie smaakte goed bij de rijschool
Met onze leerlingen VSO de heftruck cursus gevolgd. Fantastische rijschool en prettige samenwerking. Peter onze geweldige instructeur die met heel veel geduld en humor les geeft. Stelt de leerlingen echt op hun gemak. Alle kandidaten geslaagd dankzij Peter’s duidelijke aanwijzingen en begeleiding! Echt een aanrader voor andere scholen!
Fijne verkeerschool en duidelijke lessen in de klas. Zeer tevreden.
Afgelopen week het BE rijbewijs gehaald door de goede hulp van Jos. Fijne instructeur die rustig en duidelijk uitlegt hoe bepaalde zaken werken bij het rijden met een aanhanger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid