facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Vrijenburg

Verkeersschool Vrijenburg

Info

De juiste keuze voor een goede en betaalbare opleiding. Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg.

Adres: Augustapolder 42, 2992 SR Barendrecht
Telefoonnummer: 0180-848866
Stad: Barendrecht
Route: Augustapolder 42
Postcode: 2992 SR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Barendrecht Verkeersschool Barendrecht 1 km Je word zeer slecht geholpen, probeert je aan het lijntje te houden!
Verkeersschool Piet Dubbeldam Barendrecht Verkeersschool Piet Dubbeldam Barendrecht 2 km Zeer goed geholpen door de rijschool Dubbeldam! Henk met het behalen van mijn autori...
Piet dubbeldam Piet dubbeldam 2 km Top rijschool!! In drie maanden mijn motorrijbewijs gehaald. Goede motoren om mee te ...
Recensies
Mijn dochter heeft hier haar brommer rijbewijs in 1x gehaald. Ze vondt het een hele fijne rijschool met super lieve mensen die haar geholpen hebben haar rijbewijs te halen. Je krijgt altijd netjes antwoord als er vragen zijn.
Ik ben hier naartoe gegaan doordat ik hoorde dat deze rijschool erg fijn is/was. En ik ben blij om te bevestigen uit eigen ervaring dat dit ook zo is. De instructeur is erg relaxed en weet waar die mee bezig is. Ook zit de rijschool, voor mij, op de perfecte locatie. Ik raad deze school aan voor iedereen. Ik heb trouwens mijn scooterlessen hier gedaan.
Zeer professionele Rijschool!! Soeniel legt alles in een rustige duidelijke taal uit wat ook veel rust brengt op de motor tijdens de lessen. Had me geen betere rijschool kunnen wensen! 5 sterren dubbel en dwars waard! AANRADER!! Thanks Soeniel!
Ik ben zojuist in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs en ben zeer tevreden over de school! Rijinstructeur Soeniel is zeer vriendelijk, respectvol en heel geduldig! Ik heb hele fijne lessen gehad en veel van hem geleerd in een korte tijd. Bedankt voor de fijne, gezellige en leerzame tijd!
Prima rijschool met een hele fijne instructeur! Hij is heel duidelijk en leert je alles erg snel, zojuist in 1x geslaagd voor m’n scooter praktijk!
Super rijschool! Bij Verkeersschool Vrijenburg is mijn zoon in 1x geslaagd voor zijn scooter rijbewijs. Soeniel is een goede rij-instructeur, hij geeft op een duidelijke en fijne manier les.
Binnen 1 keer geslaagd! Echt top lessen gehad, zeer vriendelijk en gezellig, een top manier om het rijden te leren. Deze rijschool zeker aan te raden.
Door deze rijschool heb ik mijn praktijkexamen scooter gehaald. Manier van lesgeven is niks op aan te merken. Ik kom hier zeker terug voor mijn auto/motor rijbewijs!
Top rijschool! Na m’n auto in een keer gehaald te hebben nu ook nog m’n motor rijbewijs te pakken. Soeniel is een top instructeur!
Geweldige rijschool! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs dankzij Soeniel. Hij heeft altijd veel geduld met mij gehad en heeft mij erg goed ondersteund richting mijn examen. Ik heb echt een hele fijne ervaring gehad! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid