facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Voskamp

Verkeersschool Voskamp

Info

-AM brommerrijbewijs
-A motorrijles
-B autorijles schakel en automaat
-BE auto met aanhanger
-C vrachtwagen
-CE vrachtwagen met aanhanger

Geschiedenis

Verkeersschool Voskamp

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Onze doelstelling is onze leerlingen verantwoord en bewust aan het verkeer te laten deelnemen. Wanneer je kijkt naar onze slagingspercentages (bron:rijschoolgegevens CBR) zul je zien, dat wij hierin goed slagen.

Verkeersschool Voskamp is al 50 jaar een begrip in deze regio. Verkeersschool Voskamp biedt je de mogelijkheid een opleiding te volgen zoals je zelf graag wilt. Dit kan door het volgen van een traditionele opleiding maar ook met lespakketten (eventueel versneld).

Om onze kwaliteit te waarborgen, zijn wij aangesloten bij de FAM, KNMV. Onze instructeurs zijn volgens de RIS-methodiek opgeleid.

Een aantal van onze instructeurs is opgeleid om les te geven aan mensen die extra aandacht nodig hebben.

Deze instructeurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met:

faal-/rijangst
fobie en trauma
autisme
mindervaliden
revaliderend rijden na bijv. ongeval/operatie

Wij verzorgen opleidingen voor de volgende categorieën:
AM Bromfiets
A Motor
B Auto (ook simulator, automaat en deelnemer Proef begeleid Rijden)
BE Auto met aanhanger
C en CE Vrachtwagen en vrachtwagen met aanhanger
Theorie Voor alle hierboven genoemde categorieën
Code 95 nascholing



"Verkeersschool VoskampEen goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Onze doelstelling is onze leerlingen verantwoord en bewust aan het verkeer te laten deelnemen. Wanneer je kijkt naar onze slagingspercentages bron:rijschoolgegevens CBR zul je zien, dat wij hierin goed slagen.Verkeersschool Voskamp is al 50 jaar een begrip in deze regio. Verkeersschool Voskamp biedt je de mogelijkheid een opleiding te volgen zoals je zelf graag wilt. Dit kan door het volgen van een traditionele opleiding maar ook met lespakketten eventueel versneld.Om onze kwaliteit te waarborgen, zijn wij aangesloten bij de FAM, KNMV. Onze instructeurs zijn volgens de RIS-methodiek opgeleid."
Adres: Lage Weide 11, 7231 NN Warnsveld
Telefoonnummer: +31575543044
Stad: Warnsveld
Route: Lage Weide 11
Postcode: 7231 NN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Vaassen, Motorrijbewijs Zutphen, Rijschool Hagen, Rijscholen Deventer, Motorrijbewijs Lochem, Direct motor rijbewijs A halen, Aanhanger rijbewijs Lochem, Rijles pakket Deventer
Recensies
Ik wil graag mijn oprechte waardering en positieve ervaring delen over Verkeersschool Voskamp, nadat ik recentelijk ben overgestapt vanwege een teleurstellende ervaring met mijn vorige rijschool. Ik ben blij te kunnen zeggen dat mijn overstap naar Verkeersschool Voskamp een fantastische beslissing was. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me meteen welkom bij Verkeersschool Voskamp. Nadat mijn vorige rijschool mij negeerde, was het een verademing om te ervaren hoe vriendelijk en behulpzaam het personeel van Verkeersschool Voskamp was. Ze namen de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en begrepen mijn frustratie. Ze stonden klaar om me te helpen en waren vastbesloten om mijn rijopleiding succesvol te maken. Wat me echt opviel bij Verkeersschool Voskamp, was de passie en toewijding die ze hebben voor hun werk. Het was duidelijk dat ze echt gepassioneerd zijn om hun studenten te helpen slagen en zelfverzekerde bestuurders te worden. Ondanks de tegenslagen die ik had ervaren bij mijn vorige rijschool, slaagden ze erin om mijn zelfvertrouwen te herstellen en me opnieuw te motiveren om door te zetten. Hun geduld en bemoedigende houding maakten echt een verschil in mijn leerproces. Elke les was effectief en productief, en ik ontving waardevolle feedback om mijn zwakke punten te verbeteren. Al met al kan ik Verkeersschool Voskamp ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een rijschool met vriendelijke, deskundige en gepassioneerde instructeurs. Mijn overstap naar Verkeersschool Voskamp was de beste beslissing die ik kon nemen!
Zeer tevreden over de gang van zaken, onwies goede ervaringen door de duidelijke communicatie en goede humor van de instructeur. Dikke pluim voor Peter Hans
Ik Chelsey Corbeek ben in augustus begonnen met lessen bij Voskamp bij instructeur Dick! Ik wil een pluim uitbrengen voor de goede zorg en bezorgdheid tijdens de lessen omdat ik diabetes heb! Altijd gezellig, leerzaam en vakbekwaam wanneer het nodig was! Ben daardoor binnen een half jaar bij Dick in 1 keer geslaagd. Ik zal je gezelligheid missen! Je bent een top rij instructeur!
Zeer prettige rijschool, een aanrader! De communicatie is helder en informeel. De lesplanning verloopt goed en er wordt altijd meegedacht over je persoonlijke wensen en voorkeuren hieromtrent. Goede ervaring met de instructeurs die ook inspelen op je wensen en kunnen. En daarmee een hoog slagingspercentage halen wat mij betreft. In 2008 mijn autorijbewijs hier gehaald, en momenteel les ik voor de motor.
Hele goede service, afspraken maken gaat makkelijk en de paar instructeurs die ik had zijn uitmuntend! Ook kun je afspreken om vanaf school of een andere locatie te beginnen wat vaak erg handig was
Goede en duidelijke instructies. Leuke instructeurs. Aanrader!
Gezellig na te lange tijd weer even bijkletsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid