facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Vos

Verkeersschool Vos

Info

Wij geven rijles voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen en vrachtwagen. Onze bedrijfspolicy: Kwaliteit, Service en Helderheid.

Geschiedenis

Wat vindt u van de manier waarop leerlingen hun rijschool kiezen?
"Mijn kinderen hebben de leeftijd waarop ze ook willen gaan autorijden, dus bij ons thuis is rijles onderwerp van gesprek. Als ik daarover praat met vrienden en kennissen, valt me op hoe makkelijk ze denken over de rijopleiding."
"Ik zie in mijn omgeving mensen die veel aandacht besteden aan de schoolkeuze van hun kinderen. Ze bezoeken open dagen, kijken hoe scholen presteren op internet, vragen rapporten van de inspectie op. Maar als hun kind dan wil leren autorijden, kiezen ze voor de eerste de beste rijschool of voor een leuke aanbieding, zonder zich erin te verdiepen. Dan willen ze gewoon zo snel mogelijk het rijbewijs tegen de laagste kosten. Waar is dan het kwaliteitscriterium? Het gaat hier om de veiligheid van je kind voor de rest van zijn leven. Daar besteed je dus tijd en aandacht aan, samen met je kind. Net als je deed bij de keuze van de middelbare school, of vervolgstudie. Een goede opleiding betaalt zicht altijd teruG



"Wij geven rijles voor de categorieën AM, A, B, BE, aangepaste en gehandicapten opleidingen."
Adres:
Telefoonnummer: 0653268520
Stad: Tegelen


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rijinstructeur Venlo, Rijschool Direct Venray, De Vos rijschool, Try the Bike, Rijbewijs ALL-IN pakket, 40 rijlessen pakket, Scooter rijles Venlo, Rijles pakket prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Onderweg Limburg Verkeersschool Onderweg Limburg 1 km Hartelijk bedankt zonder jou had ik het niet gered je bent een topper thx voor het he...
Recensies
Goed voorbeeld doet goed volgen! Meneer rijd met ruim 140km per uur over de A73 , waar je 100 mag. Normaal interesseerd me dit niks, maar van een rijschoolhouder mag je toch verwachten dat deze het goede voorbeeld geeft! Ik ken deze man niet, maar je maakt maar 1x een 1ste indruk: en die was bij mij niet al te best. .
Hele fijne rijschool en rij instructrice! Heb me altijd op mijn gemak gevoeld tijdens de lessen en ben vandaag in een keer geslaagd, zeker een aanrader!
Super geholpen door Anton mag altijd vragen stellen en geeft ook eerlijk aan als je voldoende lessen hebt genomen en adviseert om een enkele te annuleren.
Fijne rijschool met professionele instructeurs. Vandaag een 1 dags opleiding voor BE gedaan, met aansluitend het examen. Veel geleerd en geslaagd. Bedankt voor je tips Silvy,
Zeer kundige rijinstructeur. Veel geleerd en met veel plezier gelest. De negatieve reacties kan ik me niet in vinden. Ik ken veel tevreden mensen overigens. Zo ben ik ook bij vos terecht gekomen en ze hadden allemaal gelijk. Veel succes verder met de rijschool!
Niet hier lessen geen serieuze man ,kinderachtig de hele lessen met telefon bezig oplichter
Is altijd met zijn telefoon bezig,of aan het prutsen aan zijn aanhanger tijdens de bijzondere verrichtingen les. Elders 2 lessen en geslaagd.
Looser 1ste klas!!! Verwijderd opmerkingen door hemzelf geplaatst,in fora. Om zo doende eigen incompetentie te verbloemen.
Goede rijschool met zeer kundige instructeur. Zeer geduldig en vriendelijk. Flauwe grappen inbegrepen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid