facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Timmer

Verkeersschool Timmer

Info

Auto- en Motorrijles

Geschiedenis

Verkeersschool Timmer verzorgt rij-opleidingen voor de auto en de motor.
Vanuit de wijde omgeving van Driebergen kun je bij ons terecht voor autorijles en motorrijles.

- Uitsluitend priveles, je hoeft dus geen andere cursisten
op te halen of weg te brengen, zoals bij veel rijscholen.
- Je kunt je lessen zelf online inplannen.
- Vaste instructeur
- Inzicht in vorderingen en afspraken d.m.v. instructiekaart.
- Iedereen is welkom om een proefles aan te vragen.
Uiteraard geheel vrijblijvend.

Je krijgt les in een splinternieuwe Ford Fiesta 1.6,
of op een Kawasaki ER6N Motorfiets (Lichte of zware categorie).



"Wij verzorgen scooter praktijk cursussen en motorrijles. Het bromfiets rijbewijs kun je in 1 dag halen."
Adres: Nijendal 18, 3972KC Driebergen
Telefoonnummer: 0645792066
Stad: Driebergen
Route: Nijendal 18
Postcode: 3972KC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Noordam Verkeersschool Noordam 2 km Ontzettend fijne rijschool en instructeurs. Zelf heb ik bij Theo Molevelt rijlessen g...
Recensies
Ik heb mijn scooterrijbewijs gehaald bij de geweldige scooter rijschool: “Verkeersschool Timmer” en ik ben ontzettend tevreden. De instructeur was erg behulpzaam en vriendelijk en hij nam ook de tijd om te kijken waar ik goed in was en waar ik nog aan moet werken. Zeer tevreden en zeker een aanrader. Bedankt Remco!
Mijn zoon heeft de 1 daagse cursus in een groep gevolgd met aansluitend examen. En geslaagd!!! Hij vond de lessen ontzettend fijn en kon goed werken aan de foutjes die hij maakte. Bedankt Remco!
Wel een redelijke rijschool, alleen een zeer lompe gozer. Ik had mijn betaling contant gedaan. Alles ging goed tot dat ik opeens een half jaar later een bericht krijg dat ik het nog niet heb betaald. Ik bel meerdere keren en er word tegen mij gezegd dat er contact met mij word opgenomen. Dan hoor ik een jaar lang niks tot dat ik opeens een bericht krijg van een incassobureau. Ik neem nog een keer contact met hem op en hij zegt nu dat hij het zou intrekken, eindstand doet hij helemaal niks en blijft die incasso bureau mij bellen en mailen. DUS BEWAAR JE BETAAL BEWIJS GOED ANDERS KAN JE ZOMAAR OPGELICHT WORDEN!
Prima rijschool voor je brommer/scooterrijbewijs. In 1 keer geslaagd door goede uitleg tijdens de genomen lessen.
Mijn hele groepje in 1x geslaagd voor praktijk door de goede lesgeving van de instructeur! Houdt goed de aandachtspunten bij waar je minder goed in bent en zorgt ervoor dat je klaar staat voor het examen!
Onze dochter heeft vandaag na een tweedaagse cursus haar scooter rijbewijs in 1x gehaald. Goede service en duidelijke instructies tot aan het examen. Dank!
Gister voor mijn scooter in 1 dag cursus gegaan. Ik ben erg tevreden over de lessen en uitleg van Remco, goede tips en opmerking. Van begin tot eind goede service en begeleiding. In 1 keer geslaagd bij het CBR examen. Remco bedankt voor de goede zorg. Scooter cursus van rijschool timmer aan iedereen aan te raden!
Heel slecht ben in 1× gezakt voor mijn BromfietsRijbewijs ik raad het niemand aan om hier curcus te doen en daarna Examen ik heb na Timmer rijschool bij Jaapspeelziek gedaan heel makkelijk geslaagd veel beter dan Timmer ik raad het iedereen aan als je 100%% en makkelijk wilt slagen om het bij Jaapspeelziek het te gaan doen en zeker niet bij Timmer!
Heel fijn dat je rijdt door het examen gebied je went daardoor al aan de omgeving. Ze hebben ook heel erg fijne scooters.
Vandaag mijn praktijk behaald! Remco is een super fijne rij instructeur en geeft tijdens de rit goede tips en aanwijzingen. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid