facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Rob Dost

Verkeersschool Rob Dost

Info

Verkeersschool Rob Dost heeft één all-in praktijk pakket ontwikkeld ongeacht het aantal te volgen lesuren.



"Wij bieden diverse rijlespakketten die bij jou en jouw eigen wensen en budget passen.Met een hoog slagingspercentage zijn wij één van de betere rijscholen in Leeuwarden."
Adres: Epemastate 59, 8926 MZ Leeuwarden
Telefoonnummer: 0622971891
Stad: Leeuwarden
Route: Epemastate 59
Postcode: 8926 MZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Tilstra Verkeersschool Tilstra 2 km Correcte goede rijschool met in ons geval prima docent.!!!! Houden zich aan afspraken...
Verkeersschool Berend Knol Verkeersschool Berend Knol 2 km Vandaag geslaagd voor mijn A-rijbewijs. Deze rijschool voelde voor mij als thuis kome...
Autorijschool DCC Autorijschool DCC 2 km Top rijschool een top rij-instructeur Met plezier rijlessen gevolgd bij rijschool DCC...
Verkeersschool Sjoerd Claus Verkeersschool Sjoerd Claus 2 km Autorijles Aanhangwagenrijles
Autorijschool New York Autorijschool New York 4 km In 3 maanden in 1x geslaagd op mijn 17e verjaardag! Ik heb zo snel zo veel geleerd!
Autorijschool Koster Autorijschool Koster 4 km Voor je B rijbewijs meldt je aan voor leuke en leerzame rijlessen.
Van Dijk Verkeersopleidingen Van Dijk Verkeersopleidingen 5 km Op 26 september 2017 mijn motor rijbewijs gehaald en op 5 maart 2019 mijn auto rijbew...
058Rijles 058Rijles 7 km "Als je kiest voor 058Rijles dan zorg ik ervoor dat je je in de auto op je gemak...
Recensies
Ik kwam bij Rob nadat ik voor mijn eerste examen bij een andere instructeur was gezakt. Rob weet heel goed wat er voor nodig is om te slagen, en in een korte tijd heb ik enorm veel van hem geleerd. Ik ging met zelfvertrouwen het examen op, en ben geslaagd! Rob, je bent een topper en ik ben je dankbaar voor alle lessen die we samen hebben gehad. Al het beste, Vriend!
Geen goeie ervaring gehad, enorm traag in les geven, veel rijlessen weggegooid met rondjes rijden en niets nieuws leren, geld verspilling dus. Ik had er wat van gezegd maar mijn mening wordt afgewezen en wordt niet naar geluisterd! Contact ook niet fijn, reageert kort af en niet geïnteresseerd op mijn vragen en opmerkingen. Ik ben zelf veranderd van rijschool.
Altijd zeer leerzame lessen van Rob gehad. Zorgt voor een aanpak op maat en leert je net dat beetje extra voor de aanstaande kilometers op de weg!
Fijne rijschool! Duidelijke instructies over hoe je het moet aanpakken wat mij super goed heeft geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs bij deze rijschool.
Rijbewijs in 1x gehaald, duidelijke manier van les geven en top instructeur
Leuke en leerzame lessen gehad en ook nog is in 1x geslaagd!!! Leuke rij instructeur en een fijne auto om in te rijden! Thanks Rob!
Erg leuke en leerzame lessen gehad. Leuke rij instructeur en een fijne auto om in te rijden! Rob zorgt ook dat je echt klaar bent voor het examen en ben dus ook in 1x geslaagd. Bedankt Rob!
Goede ervaring gehad bij Rob Dost! Instructeur met veel ervaring en een uitstekende lesauto om examen mee te doen. Het leren van autorijden is niet altijd makkelijk, maar dankzij de ontspannen rijlessen van Rob Dost heb ik toch mijn rijbewijs weten te halen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid