facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Road

Verkeersschool Road

Info

Verkeersschool RoAD, Rookhuijzen Advanced Driving. De verkeersschool die opleidt tot meer dan het rijbewijs alleen, in Langedijk e.o. Voor A, B, E-achter-B en theorie!

Geschiedenis

Verkeersschool RoAD, Rookhuijzen Advanced Driving. De verkeersschool die opleidt tot meer dan het rijbewijs alleen, in Langedijk e.o. Voor A, B, E-achter-B en theorie!



"Een plezierige rijopleiding voor elk rijbewijs krijg je bij Verkeersschool ROAD!Wij hebben een eerlijk verhaal en altijd eerlijke prijzen.Verkeersschool Road werkt met 4 rij instructeurs, elk met een eigen auto.Na een introductie les word je gekoppeld aan de instructeur die het beste bij je past.Tevens kan je bij ons lessen in een Hybride auto met een automatische versnellingsbak automaatWe bieden alle opleidingen aan : Rijbewijs B Aanhangwagen rijbewijs BEB+ Scooter/Brommer Rijbewijs AM Motorrijbewijs A A1 A2Scooter, brommer of snorfiets AM"
Adres: Dorpsstraat 714 A (ingang Voorburggracht), 1724NL Oudkarspel
Telefoonnummer: 0644974710
Stad: Oudkarspel
Route: Dorpsstraat 714 A (ingang Voorburggracht)
Postcode: 1724NL



op zoek naar gerelateerd: Roadmotoropleidingen, Rijlessen Heerhugowaard
Recensies
Super fijne en gezellige rijlessen gehad bij Emiel! Ik keek altijd best wel tegen autorijden op, maar Emiel weet hier goed mee om te gaan en geeft je veel vertrouwen. Ik vond het erg prettig dat er rekening werd gehouden met wat je aankan, als je energie op is stoppen we wat eerder. En een andere keer gaan we wat langer door. Zeker een aanrader enn je rijd ook nog eens in een mooie auto!
Super fijne lessen gehad bij Jeroen. Hij gaf me het vertrouwen dat ik echt kon rijden. Daarom ga ik nu zelfverzekerd de weg op. Ik zou verkeersschool ROAD aanraden aan iedereen wilt lessen bij een prettige instructeur met engelen geduld, die jou echt laten merken dat je het kan!
Fantastische rijschool en heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Weten de informatie leuk en goed over te brengen. Zeker aan te raden!
Ontzettend fijne en goede motorrijschool. Deskundige rijinstructeur die duidelijk communiceert en de nieuwe Yamaha MT 07's rijden heerlijk. Aanrader.
In 1 keer geslaagd voor het A2. Lessen waren altijd gezellig met instructeur Paul maar toch erg leerzaam! 10/10
In een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs, nu lekker naar Italië op motor vakantie met grote dank aan Paul en John van RoAD!
In 1 keer geslaagd!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid