facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Pjotr Kerklaan

Verkeersschool Pjotr Kerklaan

Info

voor rijbewijs A, B, BE, faalangstbegeleiding en advies, RIS



"Haal méér dan alleen je rijbewijs!Verkeersschool Pjotr Kerklaan is een verkeersschool met meer dan 15 jaar ervaring. Wij geven rijlessen in de auto, op de moter en geven aanhangwagenrijlessen. Dit alles doen we met veel passie en plezier. Wij leiden je niet op voor het examen, maar gaan verder dan dat. Wij leren je rijden in elke omstandigheid. Je haalt dus méér dan alleen je rijbewijs!Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst of autismespectrumstoornissen. Hieronder vallen bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS en Syndroom van Asperger.Wij hanteren geen wachtlijst, je begint gelijk met je rijles!"
Adres: van Lennepstraat 52, 3881 WT Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 06-23930309
Stad: Putten
Route: van Lennepstraat 52
Postcode: 3881 WT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Rijweg Rijschool Rijweg 1 km Fijne rijlessen van zowel Hasan als Mirjam gehad, waardoor ik in 1x geslaagd ben!!!
(Weg-)wijs met Paarden (Weg-)wijs met Paarden 1 km 2 weken geleden daar een paard gekocht, hele vriendelijke en eerlijke mensen, het p...
Recensies
Na lang te hebben gelest bij een andere rijschool, binnen 6 weken bij Pjotr in één keer mijn AVD gehaald. Pjotr is een rustige en goede instructeur. Wijst je op je fouten met een goede uitleg, straalt rust een ervaring uit.
Pjotr….. heeft mij echt wat kunnen leren. Motor rijden vooraf zwaar onderschat maar Pjotr heeft de tijd voor mij genomen en kan het echt op een ieder niveau uitleggen. Bedankt !
Tops: Toen ik net begon met lessen was in ontzettend bang voor het deelnemen in het verkeer. Ik durfde niet harder dan 60 te rijden en Pjotr heeft me door die fobie heen geholpen. Daarnaast kan hij zich heel goed verplaatsen in een ander en advies geven. Ook legt hij heel goed uit, leerde ik echt met inzicht rijden en heb ik ondanks mijn faalangst mijn rij examen gehaald. Echt een hele fijne, respectvolle man die het niet doet voor t geld maar je echt veilig wil laten rijden. Als je niks hoort, doe je t goed. Hier moest ik wel even aan wennen want in het begin twijfelde ik hierdoor aan mezelf, gaanderweg leer je wel dat dat je vertrouwen niet hoeft aan te tasten. Nabesprekrn vond ik ook altijd erg fijn. Na de les bleef je nog even in de auto zitten om de les te bespreken, wat ging er goed, wat kan er beter. Dit helpt om inzicht te krijgen in je vorderingen en dit ging op een opbouwende manier, niet met het vingertje "je doet dit of dat niet goed". Enige downside, vandaar geen 5 sterren: lessen begon vaak in Nunspeet waardoor ik eerst 25min moest fietsen voor ik op die bestemming was. Maar dit heeft vooral te maken met de stroom leerlingen die in Nunspeet woonde, had ook Harderwijk kunnen zijn. Al met al verder heel tevreden met de lessen.
Leuke rijschool die uitgebreid de tijd voor je neemt! Altijd met plezier naar m’n lessen gegaan :
Erg fijne instructeur, weet dingen goed uit te leggen. Alles in 1 keer gehaald!
Top verkeerschool! Heb bij Pjotr mijn BE rijbewijs gehaald. Fijne instructeur, geeft goed uitleg en heeft een hele fijne auto om mee te rijden. BMW X1 Absoluut een aanrader voor als je opzoek bent naar een goede verkeerschool.
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Geeft op een goede en fijne manier les. Straalt rust uit als dat nodig is. Ook het online inplannen van je lessen is prettig. Aan Pjotr heb je dus een goede instructeur!
Pjotr is erg professioneel en staat voor 100% achter zijn leerlingen. Dankjewel Pjotr voor de geweldige lessen en het behalen van mijn motor rijbewijs.
Fijne rij instructeur, gisteren geslaagd voor mijn herexamen! blijft je helpen door te zetten en fijne lessen! super makkelijk om lessen in te plannen via de app!
Helaas zeer slechte ervaring met Pjotr Kerklaan. Slecht met communiceren en beweert dingen die totaal niet kloppen. Ook ben ik meerdere keren voor niks naar de rijschool locatie gereden. Daarom naar een andere rijschool gegaan waar ik nu met volle tevredenheid aan het rijlessen ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid