facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Perspectief

Verkeersschool Perspectief

Info

Perspectief is al meer dan 25 jaar een gerenommeerde verkeersschool in Lelystad, die bij bijna iedereen bekend is.

Geschiedenis

Of je nu een rijbewijs voor de auto, motor of bromfiets wilt halen, of dat je een cursus tegen rij-angst wilt volgen, onze instructeurs staan dagelijks voor je klaar.
Naast het verzorgen van bovengenoemde rijopleidingen zijn wij tevens erkend opleidingsinstituut voor de beroepsopleiding tot rij-instructeur.

Onze lessen, zowel theorie als praktijk, worden verzorgd door deskundige gediplomeerde rij-instructeurs.
Al onze instructeurs worden zelf ook continue bijgeschoold, zodat je er zeker van bent dat je instructeur altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving.


Deskundig en betrouwbaar. Dat zijn de kernwoorden voor onze verkeersschool.

Al jaren zijn we lid van de BOVAG, een predicaat waar we trots op zijn.
Heel belangrijk is ook onze deelname aan het Bovag Garantie Fonds (BGF).
Dit fonds voorziet er in dat, indien een Bovag-rijschool failliet gaat, het verdere verloop van de rijopleiding door de Bovag wordt gegarandeerd.

Producten

Rijopleidingen voor de personenauto, zowel schakel als automaat.
Rijopleidingen voor alle categorieën motoren.
Rijopleidingen voor brommer en scooter.
Opleidingsinstituut voor de Beroepsopleiding tot rij-instructeur.
Cursussen omgaan met rij-angst en faalangst.
BOVAG-caravantraining

Adres: Spuiweg 3, 8243 PW Lelystad
Telefoonnummer: 0320255413
ln.negnidielpofeitcepsrep@ofni
Stad: Lelystad
Route: Spuiweg 3
Postcode: 8243 PW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Motorrijles Lelystad Motorrijles Lelystad 1 km Motorrijles Lelystad is een initiatief van Verkeersschool United in samenwerking met ...
Verkeersacademy Querido Verkeersacademy Querido 1 km Verkeersacademy Querido te Lelystad. Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van dive...
Cagin.nl Cagin.nl 3 km
Abbas Rijopleidingen Abbas Rijopleidingen 4 km 2 Opfrislessen gehad. Wat heeft het mij tot nu toe opgeleverd? -Meer zelfvertrouwen ...
Autorijschool Ton Wesker Autorijschool Ton Wesker 4 km Supergoede rijschool! Je leert superveel en Ton behoudt goed de rust in de auto. Maar...
KEMP Rijopleidingen KEMP Rijopleidingen 4 km Een ervarings les voor onze dochter hier gedaan. Echt een rete gave ervaring. Dat zou...
Rijschool Carwell Rijschool Carwell 4 km Ik ben vandaag geslaagd en ben super blij met deze rij school. Als je in 1x wil slage...
Recensies
Ik heb Perspectief verkeersschool alleen maar positief ervaren. Ze hebben de allerbeste instructeurs! Ze leggen alles helder en duidelijk uit en werken met jou naar je rijbewijs toe. les na les wordt je steeds zelfverzekerder tijdens de rijlessen en met veel zelfvertrouwen had ik gisteren mijn rijexamen met positief resultaat afgerond! Daarom raad ik iedereen aan om bij Perspectief verkeersschool te gaan rijlessen! Groetjes, Anthony A.
Aanrader voor de aanstaande motorrijder! Marcel instructeur is een aardige en kalme instructeur, leert je op een rustige manier en is geduldig. Zowel instructeur als alle collega's zijn top!
Zowel mijn AVB en AVD hier in een keer gehaald. Ik zou zeker iedereen aanraden om hier te kijken. De instructeur neemt de tijd om alles duidelijk en rustig uit te leggen. Vanaf de proefles tot aan het laatste examen heb ik met veel plezier hier gereden. Verder zijn ze ook erg flexibel met de planning en doen zeker hun best om te zorgen dat jij aan je lessen toekomt en tevreden bent. Kortom heb ik hier met veel plezier gelest en ben ik erg tevreden. Nogmaals bedankt!
Super lessen gehad op de motor. Bedankt Marcel hiervoor! Het was heel fijn om bij deze rijschool te rijden. Zeker een aanrader!
Een perfecte rijschool als het gaat om geduld, uitleg en nuttige feedback. Een absolute aanrader, altijd met plezier naartoe gegaan!
Mijn AVD hier in 1x gehaald. Prettige, kundige en eerlijke lessen van Marcel. Een instructeur die je niet gek krijgt, al zou je willen.
Vandaag een proefles voor de motor gehad, met een goede instructeur die de tijd neemt om alles uit te leggen. Voor de les, maar ook na de les. Gelijk ingeschreven en volgende week al een eerste rijles gepland.
Fijne rijschool waar geluisterd wordt naar je. Geen macho gedrag. Er is tijd om je vragen te stellen en te beantwoorden. Je kunt hier groeien in je rijervaring en word daarbij op een positieve manier gestimuleerd. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid