facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Linne

Verkeersschool Linne

Geschiedenis

Welkom bij Verkeersschool Linne!

We zullen ons eerst even voorstellen... Wij zijn Mark Puts en Sonja van Kessel, de rij-instructeurs van Verkeersschool Linne. Nadat wij beiden veel ervaring opgedaan hebben als vrachtautochauffeur en als rij-instructeur hebben we besloten een eigen rijschool op te starten waar wij onze kennis aan nieuwe en ervaren bestuurders over brengen!

En die bestuurders, of ze nu een rijopleiding volgen of een opfriscursus, zijn bij ons allemaal even belangrijk!
Bij ons zijn de mensen geen nummers, maar personen en die hebben allemaal hun eigen leermethoden en leertempo. Daar spelen wij erg goed op in door slechts datgene aan te bieden dat iemand aankan. En heeft iemand meer begeleiding nodig (bijvoorbeeld bij de theorie voor het rijbewijs) dan kan hij/zij erop vertrouwen dat hij/zij die begeleiding ook krijgt.

Kijk eens rond op onze Facebookpagina, maar neem ook gerust een kijkje op de website van Verkeersschool Linne.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op...

Adres: Craveld 7, 6067 HH Linne
Telefoonnummer: 0475476525
Stad: Linne
Route: Craveld 7
Postcode: 6067 HH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Wim Pustjens Autorijschool Wim Pustjens 2 km Asociale weggebruiker
Recensies
Mijn andere rijscholen waren echt nutteloos en die vonden alles wat je deed goed, dankzij Sonja en Mark dat ik hier ging lessen heb ik echt juist veel geleerd wat je hoort te leren, ze leggen alles goed uit wat je goed doet wat verbeterd moet worden echt 5 sterren waard!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid