facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Koelewijn

Verkeersschool Koelewijn

Geschiedenis

Welkom bij Verkeersschool Koelewijn. Verkeersschool Koelewijn is een verkeersschool die staat voor hoge kwaliteit en bekend is om haar uitstekende service. Al meer dan 50 jaar kunt u terecht voor verkeersopleidingen in de regio's Amersfoort en Utrecht.

Koelewijn biedt opleidingen voor de motor(A), auto(B), vrachtwagen(C) en aanhanger(E) voor zowel auto als vrachtwagen. Daarnaast worden diverse theorieopleidingen aangeboden, waaronder de opleidingen CCV-b, zoals basiskwalificatie vakbekwaamheid en code 95, en de opleiding voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR).

Adres: Ringweg 22, 3754 LW Eemdijk
Telefoonnummer: +31653431670
Stad: Eemdijk
Route: Ringweg 22
Postcode: 3754 LW



op zoek naar gerelateerd: Rijschool voor vrachtwagens, Motorrijbewijs Bunschoten, Rijschool Nijkerk, Rijschool Amersfoort, Autorijschool Alex, BE opleiding, Aanhanger rijbewijs Amersfoort, Aanhanger rijbewijs Barneveld
Recensies
Super goede lessen gehad bij deze rijschool. De lessen worden op een fijne manier gegeven en de uitleg is altijd heel duidelijk. Het is ontspannen en gezellig in de auto met de instructeurs. Ik raad deze rijschool zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid