facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Grutte Pier

Info

De Friese rijschool uit de Súdwesthoeke met Sneek als kloppend hart, die jou opleidt tot een veilige bestuurder. Met een sterk ontwikkeld verkeersinzicht, geniet je optimaal van vrijheid en mobiliteit.



"Je motorrijbewijs haal je bij Verkeersschool Grutte Pier.De Friese rijschool, die jou opleidt tot een veilige motorrijder, al of niet in het bezit van het A-rijbewijs.Met een sterk ontwikkelde voertuigbeheersing en verkeersinzicht geniet je optimaal van je vrijheid.Waarom Verkeersschool Grutte Pier?Omdat Verkeersschool Grutte Pier focust op jouw specifieke manier van leren. Met lessen, gekenmerkt door aandacht voor jouw persoonlijkheid. De twijfelaar krijgt zelfvertrouwen, de overmoedige leert doseren. Een portie peptalk wanneer nodig. En weinig woorden, als je daar meer van bent.De naam Grutte Pier is de metafoor voor jouw vastberadenheid en doorzettingsvermogen.Maar ook van samen strijden, op weg naar het motorrijbewijs!"
Adres:
Telefoonnummer: +31629373700
Stad: Wommels


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: ABS rijschool, Rijschool Sneek, Motorrijbewijs Sneek, Scooter rijbewijs Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Hayo Scholte Autorijschool Hayo Scholte 539 meter Heel gewoon, snel je rijbewijs halen.
Recensies
Peter is een rijinstructeur die ik aan iedereen zou aanraden. Hij heeft een heldere en fijne manier van uitleggen. Ik heb bij elke les het gevoel gehad dat ik veel heb geleerd. Als je er over na zit te denken om je motorrijbewijs te gaan halen, dan zou ik als ik jou was een proefrit bij Peter aanvragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid