facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor verkeersschool GO4ALL

verkeersschool GO4ALL

Info

Rijopleidingen voor Auto(schakel / automaat), Motor en taxi

Geschiedenis

Vanaf 01-07-2013 Nudepark 99-e Wageningen


Sinds 2006 is Rhenen een rijschool rijker: namelijk de rijschool GO4ALL. Vanaf het begin af aan staat deze rijschool voor veiligheid, effectiviteit, flexibiliteit en gezelligheid. Dit betekent dat als u uw rijbewijs wilt halen bij GO4ALL u een gezellige tijd tegemoet gaat en dat er uniek pakket voor u wordt samengesteld. Daardoor kan u, wanneer u uw rijbewijs heeft gehaald, veilig deelnemen aan het verkeer.

Voor elk individu stelt GO4ALL een eigen pakket samen dat volledig bij u past. Tevens worden de rijafspraken altijd afgestemd op uw agenda. Hierdoor wordt uw tijd en geld bespaart!

In 2006 is GO4ALL begonnen met één lesauto, maar door het grote succes dat GO4ALL bereikt met haar unieke concept is ze inmiddels uitgegroeid tot een rijschool met vier lesauto's, drie motoren, drie bromfietsen en natuurlijk met ervaren en gecertificeerde rij instructeurs. Voor alle rijbewijzen wordt er afgereden in Tiel.

Het unieke concept van GO4ALL loont zich, want het slagingspercentage van GO4ALL steekt met kop en schouders boven het regionaal gemiddelde uit. Bent u nog niet overtuigd? Kijk dan vooral bij de referenties.

Er rest nog maar één ding om te zeggen: go for all!



"De auto- en motorrijschool voor Wageningen /Rhenen"

"De auto- en motorrijschool voor Wageningen /Rhenen"
Adres: Nudepark 99-e, 6702DZ Wageningen
Telefoonnummer: +31611111687
Stad: Wageningen
Route: Nudepark 99-e
Postcode: 6702DZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Na vier jaar A2 werd het tijd om mijn A rijbewijs te halen. Duidelijke en concrete feedback tijdens het rijden, met 5 lesuren kon ik afrijden.
Erg fijne instructeur die op een hele ontspannen manier les geeft. De lessen zijn makkelijk in te plannen en altijd van goede feedback voorzien. Binnen vier maanden had ik mijn rijbewijs A binnen.
Fijne instructeur die duidelijk aangeeft wat je wel of niet moet doen. Flexibel in zijn planning en goed bereikbaar. Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij go4all. Jacob bedankt.
Ik heb hier mijn motorrijbewijs gehaald en ben erg tevreden over de rijschool. Een aardige instructeur die duidelijke instructies geeft en die je goed begeleid tijdens de lessen. Erg bedankt!
Ik heb goede en duidelijke lessen gehad. Ik ging altijd met plezier naar rijles en ik ging vol zelfvertrouwen de examens in. Dit resulteerde in 1x slagen voor het motorrijbewijs
Top rijschool! Jacob kan goed uitleggen en is daarnaast ook nog eens gezellig. Raad dit zeker aan!
Jacob is een prettige docent. Duidelijke en directe communicatie en je weet waar je aan toe bent.
Super aardige instructeur die goed kan uitleggen en neemt de tijd voor je. kan niet anders zeggen dan een top vent
Goed en duidelijke hulp. Binnen 35 uur aan rijles mijn rijbewijs en goed gelachen. Grote aanrader
Inmiddels mijn autorijbewijs al een tijdje binnen, maar ik heb een fijne tijd gehad met het lessen bij Jacob. Jacob is altijd relaxed en rustig, neemt goed de tijd om alles uit te leggen en is duidelijk. Blij dat ik voor Go4All heb gekozen en ik raad het een ander ook zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid