facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Dijkhuizen

Verkeersschool Dijkhuizen

Info

Verkeersschool Dijkhuizen is een complete rijschool voor verschillende rijbewijzen. Wij zijn professionals op het gebied van begeleiden en lesgeven.



"Verkeersschool Dijkhuizen verzorgt leuke kwaliteits lessen zodat jij een zelfverzekerde chauffeur wordt. Dit doen wij sinds 1983 met veel passie en energie. Wil jij je auto, motor, bromfiets of aanhangwagen rijbewijs halen? Neem vrijblijvend een proefles en ontdek hoe leuk en leerzaam het is!"
Adres: Rehobothstraat 18, 8081 VE Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0653340886
Stad: Elburg
Route: Rehobothstraat 18
Postcode: 8081 VE



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Hendriks prijzen, Motorrijles Elburg, Rijschool Andries, Slagingspercentage aanhanger rijbewijs, Aanhanger rijbewijs in 1 dag Zwolle, Motorrijbewijs Zwolle, Wachttijd CBR aanhanger, Scooter rijbewijs Wezep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Heerink Autorijschool Heerink 671 meter Fijne manier van les geven. De instructeur geeft elke les weer duidelijk les op het n...
Rijschool Like to Drive Rijschool Like to Drive 924 meter Het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Elburg & o...
Recensies
Mijn eerste motorrijles als heel fijn ervaren. Goede kennismaking. Arnold neemt de tijd voor een heldere en duidelijke uitleg , nog fijner was het volledige vertrouwen van Arnold in mij. Ik kijk erg uit naar de verdere rijlessen en kan deze rijschool zeker aanbevelen!
Fijne rijschool, instructeur was erg professioneel gedurende mijn opleiding motor.
Ik heb hier mijn AM rijbewijs gehaald. Rijden ging goed, er waren fijne routes uitgekozen om het onder die knie te krijgen. Ook hebben de tips van de rij-instructeur onderweg goed geholpen! Voor een bromfiets rijbewijs raad ik deze rijschool zeker aan.
Enorm goede rijschool, met hele goede instructeurs die de tijd nemen voordat je echt examen doet, alles word doorgenomen en heel flexibel zelfs in roosters maken voor rijles tijden. Hier in 1x geslaagd voor mijn rijexamen. Zeker aan te raden!
Super rijschool! De manier van lesgeven is fijn en je wordt snel naar het rijbewijs geholpen.
Super rijschool!! Gelijk geslaagd en geeft je alle hulp die je nodig hebt!!
Door rijschool Dijkhuizen heb ik mijn Motor & aanhangrijbewijs mogen behalen! Leuke en persoonlijke begeleiding kun je hier zeker verwachten. De lessen zijn leuk duidelijk en je word goed geïnstrueerd! Deze rijschool is een aanrader voor iedereen!
Wanneer je een goede rijschool zoekt zit je hier aan het juiste adres. Duidelijke instructeur die je met veel geduld, uitleg en ervaren de kneepjes leert die nodig zijn om je motorrijbewijs te halen!
Bromfiets praktijkdag gehad bij Verkeersschool Dijkhuizen, eind van de dag geslaagd. Wat mij betreft een zeer goede rijschool!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid