facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeersschool Benny van Dijk

Verkeersschool Benny van Dijk

Info

Check: www.bennyvandijk.nl voor alle informatie!!

Al ruim 35 jaar staat Verkeersschool Benny van Dijk in de driehoek Hardenberg-Vroomshoop-Vriezenveen garant voor een succesvolle rijopleiding. Onze examenplaatsen zijn Hoogeveen en Almelo.

Geschiedenis

Verkeersschool Benny van Dijk werkt met een unieke Afspraak- en vorderingskaart. Hierdoor krijgt de leerling zoveel mogelijk inzicht in de rijopleiding. Dat voorkomt verrassingen en leidt tot betere resultaten. Wij zijn dan ook trots op ons slagingspercentage.

Verkeersschool Benny van Dijk gaat natuurlijk met de tijd mee. Instructies via de Ipad en ITheorie behoren tot het reguliere aanbod. Ook het Nieuwe Rijden is volledig in de lessen geintegreerd.Echt bijzonder is ons les aanbod voor jongeren die een specifieke aanpak nodig hebben. Kijk op onze site voor meer informatie!

Adres: Jan Prengerweg 2, 7693 td Sibculo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523241540
Stad: Sibculo
Route: Jan Prengerweg 2
Postcode: 7693 td


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Recensies
Top rijschool! Benny weet exact hoe hij je snel en zelfverzekerd de weg op laat gaan. Daarnaast waren de rijlessen erg gezellig - ook niet geheel onbelangrijk als je uren lang samen in de auto zit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid