facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkeerd Geleverd

Verkeerd Geleverd

Info

Alles leverbaar op het gebied van Installatiematerialen!

Geschiedenis

Wie zijn wij?

Op 1 november 2009 is Verkeerd Geleverd geopend. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle voorkomende producten in de installatie branche. Wij kunnen alles leveren op het gebied van sanitair, verwarming, elektra, verlichting, hemelwaterafvoer (HWA), airco’s & koelunits, boilers, geisers, buizen, knelkoppelingen, PVC en bevestigingsmateriaal.
Door onze jarenlange ervaring in de installatietechniek kunnen wij u op een professionele manier advies geven over bovenstaande producten. Wij zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren, zzp’ers & bedrijven.

Wat doen wij?

Verkeerd Geleverd koopt (rest)partijen op van groothandels. De partijen ontstaan door bijvoorbeeld foutieve bestellingen & (transport)schade. De groothandel mag deze producten niet meer doorverkopen aan de klant en deze artikelen blijven staan bij de groothandel. De partijen die wij opkopen bestaan uit nieuwe, incourante of licht beschadigde materialen. Door deze partijen op te kopen kunnen wij de producten zeer scherp aanbieden aan de consument. Alle materialen die wij aanbieden zijn van A-merken uit de installatielijn. LET OP: Dit is een betere kwaliteit dan de bouwmarktlijn!
Merken waar wij mee werken zijn o.a.:
Albrand, Atag, Attema, Berker, Betherma, Bonfix, Bosch, Bruynzeel, Busch Jeager, Comap, Cimberio, Daalderop, Danfoss, Duravit, Eaton Holec, Franke, Geberit, Gira, Grohe, Grundfos, Henco, Henrad, Ideal Standard, Intergas, Invacare, Jaga, Jika, Keramag, Kludi, Legrand, Lumiance, Mennekes, Nebiprofa, Novellini, Orcon, Osram, Philips, Pipelife, Radson, Raminex, Remeha, Stelrad, Thermic, Ubbink, Ucosan, Vaillant, Venlo, Viega, Villeroy & Boch, Walraven, Wisa, Zucchetti & Zwaagmetaal.

Profi Totaalpakket

U ziet op onze website in de linker kolom op de HOME pagina een kopje staan genaamd ‘Profi Totaalpakket’. Daarin kunt u alle producten vinden die wij kunnen leveren. Deze artikelen hebben wij niet op voorraad, maar kunnen we de volgende dag in huis hebben. Tenzij het een speciale bestelling is waar levertijd op zit. De prijzen genoemd in het Profi Totaalpakket zijn richtprijzen. Voor een uiterste prijs nemen wij altijd contact op met de groothandel. De producten die wij voor u bestellen bij de groothandel kunnen wij niet zo scherp aanbieden als producten die via een partij binnen komen, maar ons streven is om altijd de goedkoopste te zijn!

Adres: Eiberkamp 4, 9351VT Leek
Telefoonnummer: 0594510480
Stad: Leek
Route: Eiberkamp 4
Postcode: 9351VT


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Guapa E-commerce Guapa E-commerce 790 meter Guapa Media heeft voor ons een super goed werkende Magento webshop neergezet. In eers...
Laanstra Multigrafisch Laanstra Multigrafisch 1 km LMG Packaging B.V.
Skin Marketing Skin Marketing 3 km Skin Marketing is gespecialiseerd in Marketing voor de Beautybranche. Wij maken websi...
Recensies
Goed geholpen. Kwam voor een verdeelblok maar aangeraden die te laten zitten en de ontluchter te vervangen die lekte.
Prima zaak hier kun je terecht voor installatie materiaal ze denken goed met je mee
Zeer goede ervaring met verkeerdgeleverd.nl Een tijdje geleden een warmtepomp bij hen besteld voor een hele scherpe prijs, inmiddels is deze aangesloten en werkt geheel naar wens. Bij levering ontbraken wat kleine dingen, deze zijn kosteloos netjes nagestuurd, prima service! Zeker de moeite waard om eens te kijken wat ze allemaal te koop hebben.
Zeer goede service Nette prijzen Vriendijke mensen/ personeel Echt een aanrader
Wat een leuk bedrijf. Ruim assortiment zeer vriendelijk personeel.
Top bedrijf. Zeer vriendelijk, snel in de communicatie telefoon en mail en denken altijd met je mee. Daarnaast ben ik zeer positief over de prijzen en de service die verleend wordt. Ik kom hier zeker terug! Bas
Goed bedrijf om zaken mee te doen. Helaas was er bij mijn bestelling iets niet goed met het product. De eigenaar gelijk een e-mail gestuurd. Binnen 2 uur belde hij mij op en bood mij een oplossing. Goede service. Van de service die dit bedrijf biedt kunnen een hoop bedrijven nog iets leren.
Prima bedrijf. Deskundig en veel voorraad. Denken graag mee!
Ze hadden niet wat ik zocht, maar goed geholpen. Vriendelijk personeel
Hele aardige mensen die met je meedenken. Goede kwaliteit sanitair
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Verkeerd Geleverd met het openbaar vervoer


Leek, P+R Leek A7 470 meter
133
304

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid