facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verkadefabriek

Verkadefabriek
"De Verkadefabriek is dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. Met zalen voor film, theatervoorstellingen, dans, cabaret en muziek, een Clubzaal en een prachtig café-restaurant. De Verkadefabriek is iedere dag open, vanaf elf uur ’s ochtends."
Adres: Boschdijkstraat 45 , 's-Hertogenbosch 5211 VD, NL
Telefoonnummer: 073 681 8150
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Boschdijkstraat 45
Postcode: 5211 VD



op zoek naar gerelateerd: Verkadefabriek geplande evenementen, Verkadefabriek Food en film, Verkadefabriek films verwacht, Verkadefabriek Zaandam, Verkadefabriek film, Bioscoop Den Bosch Pathé, The Menu aanvangstijden in de buurt van VerkadeFabriek, Triangle of Sadness aanvangstijden in de buurt van verkadefabriek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brabant Hallen Brabant Hallen 861 meter Hier naar Holiday On Ice geweest. Prachtige show. Maar de stoelen zaten vreselijk gam...
Recensies
Volle zaal. 15 minuten pauze. 5 barmedewerkers. Na 15 minuten in een rij te staan zweten nog steeds niet aan de beurt. Leeg bierfust moest ook tijdens de pauze vervangen worden. En neen het was geen doordeweekse dag met een basisschool uitje. Maar zaterdagavond. Zaal vol volwassenen. Jammer verkade fabriek, jammer.
Mooie locatie met een eigentijdse identiteit. Café/restaurant heeft prettige sfeer. Koffie en gebak goed, bediening vlot en beleefd. Filmzaal goed qua beeld en geluid, stoelen zitten prima. Voor een zondagse film middag dus een goede gelegenheid.
Mooie locatie voor een filmhuis. Prachtig ingericht met oud-houten meubelen van Piet Hein Eek. De film Power of The dog gezien, een film over én aanklacht tegen de machocultuur in Montana VS. Een heel aparte film, zeg maar . Prachtige locatie met o.a. bierbrouwer Bossche Brouwers en meubelmaker Dokx en Sigarenfabriek Willem II.
Mooie plek, interieur en lekkere drankjes. Maar daar stopt het. Eten is iedere keer tegen gevallen. Droog en saai brood tosti. Ketchup erbij, heeft niet mijn voorkeur. Kon helaas geen andere saus kiezen iets bijzonders of gewoon curry. Kreeg een bruine boterham werd niet gevraagd of ik wit/bruin wilde maar een bruine tosti is sowieso "not done". De kaas stug, droog en niet smeltend. Reden van uitgebreide omschrijving: al eerder teleurgesteld om het eten hier. Dat was een droge hamburger.... De hele dag hier vertoefd om te werken en een filmpje tussendoor te kijken. Je moet echter op tijd komen voor de film, anders wordt de toegang je geweigerd ook al betaal je toch flink wat centjes op locatie. Bij de reguliere bios is dat anders vanwege reclame. De reclame begint voor aanvang film al... Het is echter bij wet niet toegestaan om toegang te weigeren wanneer mensen betaald hebben. Hoe beleefd of onbeleefd dat ook moge zijn!
Wat je ook doet, neem niet de verkadeburger. Dikke, droge burger. Vlees zelf had geen smaak. Hoogstwaarschijnkijk was het gehakt waarvan de burger werd gemaakt niet gekruid. Daarnaast zat er helemaal geen saus op de burger. Hierdoor was de burger nog droger en smakelozer. Daarnaast kostte de burger met patat EUR 14,50. Voor dat geld kan je echt veel liever naar Five Guys of Waw Burger gaan. Daar zijn de burgers en patat lekkerder en ben je waarschijnlijk nog goedkoper uit ook. De salade met fusilli en kip was wel oké. De nacho's waren wel goed te doen.
Culturele plek met een leuke programmatie films. Niet heel goedkoop qua bioscooptickets maar de zalen waren wel goed in orde. Er zit een aangenaam restaurant aan met een groot terras. Ze hebben ook magazines en kranten ter beschikking. Ideaal dus om even bij te lezen. Aanrader!
Een hele leuke ervaring in een mooie oude Verkade fabriek. De sfeer van vroeger en nu komen perfect samen en vullen elkaar aan. Gezzeligge bar restaurant met leuke bios in huiskamer stijl. Lekker kleinschalig. Zeker een aanrader als je is een ander film wil zien.
Vandaag naar een voorstelling van de bonte hond geweest met mijn zoontje 5+ de voorstelling was kleurrijk en bewegelijk. Er kwamen emoties in voor die voor kinderen heel herkenbaar waren. Op het einde was er tijd voor de kindjes om mee te bewegen. Heel leuk. Goed verzorgd door de Verkadefabriek. Daarna lekker gegeten. Een boterham chocoladepasta voor de kleine en een twaalf uurtje voor mij. Gaan we zeker nog eens doen.
Een hele fijne culturele plek. Ik ben hier geweest voor een film en aansluitend een borrel. Kleine, knusse filmzalen waar je je kopje thee gewoon mee naar binnen mag nemen. Gezellige ambiance, betaald parkeren voor de deur.
Sfeervolle locatie waar je graag verblijft. De voorstellingen en films zijn aantrekkelijk. Leuke plek om voor of na de voorstelling te borrelen. Leuk is nu het initiatief: de buitenbios in de sneeuw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid