facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veritas Security

Veritas Security

Info


Veritas Security is een particulier beveiligingsbedrijf dat sinds 2011 in Hengelo is gevestigd.

Geschiedenis

Veritas Security is een particulier beveiligingsbedrijf dat sinds 2011 in Hengelo is gevestigd. Het is een jonge en dynamische onderneming met enthousiast, gemotiveerd, ervaren en gediplomeerd personeel dat zich richt op alle soorten beveiligingswerkzaamheden zoals objectbeveiliging, winkelsurveillance, evenementenbeveiliging, uitvaartbeveiliging, bouwplaatsenbeveiliging en dergelijke. Wij beveiligen zowel particuliere objecten zoals bedrijfspanden, winkelruimten en woningen als objecten van overheidsinstellingen. Ons personeel staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week gereed om voor u de meest gepaste en optimale beveiligingsdiensten te verlenen. Onze doelstelling is immers zorg te dragen voor uw veiligheid!

Adres: Wegtersweg 14, 7556 BR Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0748200297
Stad: Hengelo
Route: Wegtersweg 14
Postcode: 7556 BR



op zoek naar gerelateerd: Veritas veiligheid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SA-INT Security SA-INT Security 1 km Leuk bedrijf en fijn personeel
Twensure Twensure 2 km Wat kunnen wij voor u betekenen? Alles op het gebied van: Camera bewaking, Huis/gebo...
QSS Security QSS Security 2 km Al wat langer klant bij qss vanwege goede prijs/kwaliteitsverhouding. Van het laatste...
Bravo Beveiliging B.V. Bravo Beveiliging B.V. 4 km Een professioneel beveiligingsbedrijf die zijn beloftes nakomt. Ik vind het fijn dat ...
Recovery Support Center Europe b.v. Recovery Support Center Europe b.v. 36 km International Investigation & Recovery service against vehicle theft crime.
Recensies
Sinds begin december 2021 contact gehad met Veritas omtrent mijn woning die ik graag bij afwezigheid wil hebben beveiligd. Deyis kwam al snel langs voor de mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en kan iedereen Veritas aanbevelen. Topbedrijf!!!
Echt een top bedrijf. Veritas is ontzettend professioneel en vriendelijk. Ik raad Veritas security zeker aan!
Top bedrijf, altijd netjes op tijd voor de sluitingsronde. Komt al jaren dagelijks langs in het pand waarin ik ook mijn plekje heb.
Eerlijk en aandachtig werk. Geen nummer wel een klant gevoel? Dan kunt u bij dit bedrijf terecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid