facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VerhuurPro

VerhuurPro

Info

Uw makelaar van Twente! Wij zoeken de meest geschikte huurder voor uw vastgoed dankzij ons grote netwerk. Het beheer doen wij ook graag voor u.

Geschiedenis

Wij zijn VerhuurPro de professionele verhuurmakelaar en zijn voornamelijk actief in de regio Twente. Het verhuren van een woning of beleggingspand is een serieuze zaak. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor de juiste verhuurpartner die al uw zaken regelt en coördineert. VerhuurPro heeft jarenlang ervaring in de verhuur en is volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen op de huurmarkt. Dit geldt voor de tijdelijke verhuur van woningen die te koop staan en langere huurcontracten voor vastgoedbeleggers.

Wij hebben goede contacten met het lokale bedrijfsleven, regionale ziekenhuizen, betaald voetbalorganisatie en de Universiteit Twente. Maar ook particuliere kandidaten behoren tot onze doelgroep/clientèle. VerhuurPro zorgt voor passende huurders die uitgebreid gescreend worden zodat u uw object zorgeloos kunt verhuren. U kunt uw woning of appartement veilig en vertrouwd verhuren veelal zonder kosten voor u als verhuurder.

VerhuurPro brengt verhuurders en huurders bij elkaar. Wij zorgen dat de woningzoekende een woning naar wens vindt en dat de verhuurders hun woning veilig kunnen verhuren.

Adres: Doelenstraat 25, 7607AH Almelo
Telefoonnummer: 0546-89 89 98 (Almelo)
Stad: Almelo
Route: Doelenstraat 25
Postcode: 7607AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Particulier huren Almelo, Verhuurpro contact, Gemeubileerd huren Almelo, Huurwoningen Almelo, Huurwoningen Almelo Schelfhorst, Particulier huren Hof van Twente, Particulier huren Aadorp, Particulier huren Almelo De Riet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Stads Huis - nieuwbouw Almelo Het Stads Huis - nieuwbouw Almelo 755 meter Mooi geprobeerd te verbouwen, helaas met veel fouten. Grote leegstand. Veel te duur v...
Indie Almelo Indie Almelo 858 meter Prachtig hoe historisch erfgoed wordt omgebouwd tot woongenot...
Almelo NoordOost Almelo NoordOost 3 km Almelo NoordOost is een fabelachtig mooi nieuw woongebied in de Twentse natuur. Hier ...
Van Muijden Meesterschilders Van Muijden Meesterschilders 3 km Altijd op de hoogte blijven met de media pagina's van "van Muijden Meesterschilders" ...
Woning huren in Almelo Woning huren in Almelo 4 km Een woning huren in Almelo / Twente begint bij 123Wonen, dé Verhuurmakelaar!
Panduit Panduit 4 km Duurt lang voordat je kan lossen
Erve Schothorst Erve Schothorst 5 km Erve Schothorst
Recensies
Wat fijne ervaring heb ik gehad bij Verhuurpro! Vanwege mij prive omstandigheden had ik geen woning en Verhuurpro heeft mij super snel geholpen dat ik dak boven mij hoofd kreeg. Naar 10maanden kreeg ik te horen dat ik mij appartement moet verlaten wand de verhuurder zet de appartement in de verkoop ook daar bij heeft Verhuurpro mij gekalmeerd en gezegt maak je niet druk wij regelen wel iets voor je gelukkig is alles goed gekomen dankjewel top service
Goede ervaringen met deze makelaar, zowel met de verkoop van mijn oude huis als met het huren van een andere, fijne woning en ondertussen ook even een leuk appartement voor mijn oudste dochter geregeld! Marc en de rest van het team zijn professioneel, eerlijk en duidelijk in de communicatie maar zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen.
Contractkosten van 350€ en reageren niet op mijn aantekende brief… maar wel naar FlorijnIncasso, dus ik heb mijn geld eindelijk teruggekregen. Dankjewel, FlorijnIncasso! I got scammed with a request of 350€ for “contract costs” if you’re renting, Google what they are!, demanded that they pay them back, and they laughed at me. Luckily I asked FlorijnIncasso a debt collection agency and I finally got my money back.
In eerste instantie prettig contact, zodra het contract getekent was ging het echter fout. Afspraken worden niet nagekomen, woorden worden verdraaid, en men lijkt alleen op geld uit te zijn. Tijdens de bezichtiging gaf de makelaar een ongeintereseerde indruk. De deur werd opengedaan. "Dit is het dan", en het mobieltje kwam uit de zak. Ik heb nooit eerder iemand met zo weinig interesse z'n beroep zien uitvoeren. Het opvragen van een document duurt inmiddels al 18 dagen, in de tussentijd meerdere malen telefonisch contact gehad, waarbij mij verzekerd werd dat ik zo snel mogelijk reactie kreeg. Ook een terugbelverzoek wordt niets mee gedaan, ik kreeg bij puur toeval de persoon te spreken gekregen omdat hij de telefoon toevallig oppakte. Ik kan iedereen ten sterkste af te raden om gebruik te maken van de dienstverlening van VerhuurPro.
Super goed geholpen en ze dachten erg mee in oplossingen. Vriendelijke mensen en staan je graag en goed te woord. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over Verhuurpro almelo. Dankzij Verhuurpro heb ik een super leuk appartement
Voor zowel verkoop als verhuur is alles bespreekbaar. Meedenkend en correcte behandeling. Komen met de juiste huurders niet alleen in onze zaken. Maar ook bij verhuurders werd aangedrongen om een woning ter beschikking te stellen c.q. te verhuren aan een minder daadkrachtige huurder. Top. No nonsens bedrijf.
Waardeloze bemiddelaar! Laat je dik betalen voor enkel en alleen bemiddelaar te zijn. Wettelijk gezien mag dit niet. Als je hen hierop attendeert, reageren ze nergens op. Trap er niet in!
Erg tevreden over aanbod en service. Inmiddels 2x was toe aan ander huis via VerhuurPro gehuurd en het bevalt goed. Heeft panden die niet iedereen heeft.
geen eerlijk ambt. Ik raad je aan om foto's te maken voordat je vertrekt, omdat je je aanbetaling niet terugkrijgt en er extra kosten in rekening worden gebracht. Ik raad het af!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid