facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VerhuisJezelf.nu Roermond

Info

Het verhuisbedrijf voor al uw verhuizingen en de opslag van inboedels in Roermond.

Geschiedenis

'De' pagina voor uw doe-het-zelf verhuizing. Wij leveren verhuistrailers, mobiele opslagboxen en alle verhuisartikelen die u nodig hebt om uw verhuizing uit te voeren.



"Wij zijn verhuisjezelf.nu, een onderneming in de regio Roermond waarmee u alle kanten op kunt met betrekking tot uw verhuizingen en het tijdelijk opslaan van uw inboedel.Wij zijn voornamelijk actief in de provincie Limburg, maar ook door heel Nederland.U kunt bij ons terecht voor het volgende: Verhuizingen, verhuur van verhuistrailers, verhuur van inboedelopslag middels onze mobiele opslagboxen, verhuisliftservice, verhuur van verhuismaterialen zoals verhuisdozen, inpakpapier, meubelhondjes, steekwagens enzovoort.Tevens kunt u bij ons terecht voor gratis vrijblijvend advies voor, en tijdens uw verhuizing. Kortom, u kunt bij ons terecht voor alles wat betrekking heeft tot uw verhuizing."
Adres: heinsbergerweg 17a2, 6045cb Roermond
Telefoonnummer: 0475212526
Stad: Roermond
Route: heinsbergerweg 17a2
Postcode: 6045cb


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pakket Kilat Pakket Kilat 2 km Ik heb een telefoon moeten ontvangen waar handtekening voor nodig is. Meneer belt aan...
Logic4u Logic4u 4 km Zelden hebben wij wat te transporteren maar desondanks krijgen we een keurig tarief e...
Ünsal Transport Roermond Ünsal Transport Roermond 4 km Perfect bedrijf!
Recensies
Super bedrijf met vriendelijk en professioneel personeel. Wij werken regelmatig met ze samen en zijn net als hun klanten altijd tevreden. Verhuisjezelf.nu zorg voor transport en opslag van uw spullen, in samenwerking met de verhuislift van lift-express.nl zorgen wij er voor dat alles veilig en opbeschadigd boven en onder komt.
Bart en zijn collega's hebben mij super geholpen bij het verhuizen tussen twee woningen in een dag. Hij weet wat er nodig is voor de klus en beschikt over de nodige spullen om ervoor te zorgen dat alles zonder schade op de plaats van bestemming aankomt.
Met Bart en zijn collega's is het prettig, gemakkelijk en economisch verhuizen. Ook de inboedelopslag was perfect geregeld. Grote aanrader wat mij betreft!
Wat mij opviel dat het ondanks jonge mannen waren ze heel.proffesioneel te werk gingen. Ze werkten snel en efficiënt en deden heel voorzichtig met mijn spullen. Bovendien waren ze ook heel aardig.
Super geregeld, volgende verhuizing doen wij ook zo
5 sterren dubbel en dwars waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid