facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verhoef BV

Verhoef BV

Info

Verhoef bv

Geschiedenis

Verhoef BV is een veelzijdig bedrijf dat zich al bijna 40 jaar bezighoudt met het inzamelen, verwerken en recyclen van allerlei soorten afval.

Op onze locatie in Kockengen nemen wij verschillende afvalstromen in, zoals bouw- en sloopafval, houtafval, puin, enz. Wij scheiden en bewerken deze stromen, zodat deze kunnen worden hergebruikt of worden ingezet voor energieterugwinning.

Daarnaast beschikken wij over een eigen groenrecycling in Mijdrecht waar verschillende stromen organisch afval op een milieuverantwoorde wijze worden verwerkt en gecomposteerd. Wij be- en verwerken het groenafval tot een eersteklas compostproduct of tot biobrandstof.

Door onze veelzijdigheid, eenvoud, kennis en ervaring bieden wij een passende oplossing voor al uw afvalstromen. Onze ervaren medewerkers kunt u altijd om deskundig advies vragen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe technologieën om onze afvalverwerking nog milieuvriendelijker te maken.

Adres: Nijverheidsweg 6, 3628 GD Kockengen
Telefoonnummer: 0346241676
Stad: Kockengen
Route: Nijverheidsweg 6
Postcode: 3628 GD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RuwielExpress RuwielExpress 1 km Wij van gruppo corso laten al jaren bijna dagelijks goederen bezorgen door ruwiel ex...
Recensies
Zeer aan te bevelen! Vriendelijk personeel, denken mee, goed bereikbaar en makkelijk online te bestellen. Meerdere containers besteld en steeds geleverd op gevraagde bezorgdatum. Zelfs wanneer 1 dag van te voren werd besteld. 1x dachten ze het niet te redden vanwege drukte en feestdagen en werden we geïnformeerd. Uiteindelijk toch gelukt
Echt heel fijn bedrijf. Super vriendelijk, goede prijs en heel behulpzaam. Als je thuis aan het verbouwen bent, wil je hier je container bestellen!!
Zeer klantgericht. Denkt goed met je mee: nam telefonisch uitgebreid de tijd om mij te helpen de juiste keuze te maken qua soort/maat container. Levert conform afspraak en stelt zich flexibel op bijv. afwijkend aflevermoment. Bovendien scherpe prijzen. Kortom: aanrader!
Uitstekend geholpen met het sloopafval van mijn badkamer. Goed bereikbaar, vriendelijke service en flexibel wat betreft plaatsing en ophalen.
Fijn bedrijf, aardige mensen. Leveren snel en nemen zoals gevraagd voor levering even contact op.
Prima bedrijf. Je bent geen nummer maar een klant. Ook als je komt storten of materiaal halen.
Prima containerbedrijf waar de klant nog centraal staat!
Top werd netjes behandeld
Snelle en vriendelijke service.
Fijne firma, afspraak is afspraak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid