facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verheijen Natuursteen

Adres: Schootakkerstraat 8 , Chaam 4861 SL, NL
Telefoonnummer: 0161 491 339
Stad: Chaam
Route: Schootakkerstraat 8
Postcode: 4861 SL


Recensies
Nadat wij in 2008 - op aanraden van een ander - het graf van mijn vader door Verheijen Natuursteen hadden laten verzorgen, moest onlangs mijn moeder bijgezet worden. Natuurlijk contact met Ron Verheijen opgenomen. Ik kwam regelmatig bij het graf om het met bloemen bij te houden, maar deed nooit iets aan het grafmonument zelf. Dat hoefde ook niet, want het was deskundig geplaatst, kwalitatief heel goed, werd helemaal niet vuil en stond er dus na 15 jaar nog altijd prachtig bij! Via Bruijns Uitvaartverzorging Oosterhout was Ron al helemaal van de bijzetting op de hoogte. Ik heb zelf niets hoeven te regelen. Ik kon wel zien dat er met eerbied en respect aan het graf was gewerkt toen het nog niet helemaal af was. Hoe netjes de rouwstukken waren teruggelegd op het zand. De letters stonden in bestelling en na enige tijd werd ik gebeld door Ron dat het graf klaar was. Tijd voor mooie bloemen! Je bent meestal niet blij als je naar een graf gaat, maar dit keer was ik blij verrast zó mooi het grafmonument erbij stond! Alles weer keurig op zijn plaats. Het zag er opnieuw weer práchtig uit. Een bedrijf dat zo zorgvuldig en bekwaam te werk gaat verdient gewoon 5 sterren! Dankjewel Ron!
Bijna jaar geleden letters vd steen opnieuw laten verven voor 75 euro nu al laat de verf op de meeste letters los.je zou toch zeggen dat de verf bestemd is tegen weersinvloeden en planten er om heen.ze willen het gratis opnieuw verven maar ons vertrouwen is weg,we zouden liever een deel van het geld terugkrijgen.maar dat doen ze niet dus gaan we op zoek naar een ander bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid