facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verhees Auto's

Verhees Auto's

Info

Uw adres voor onderhoud en occasions.
Neem contact op met ons voor meer informatie.



"Welkom bij Verhees Auto'sOmdat we klein en zelfstandig zijn kunnen wij scherpe prijzen aanbieden.Wij staan dan ook graag voor u klaar voor: apk, kleine en grote beurt, reparaties en de verkoop van occasions.We zien u graag op afspraak verschijnen,De koffie zal klaar staan.Met vriendelijke groetTeam Verhees Auto’s"

"Welkom bij Verhees Auto'sOmdat we klein en zelfstandig zijn kunnen wij scherpe prijzen aanbieden.Wij staan dan ook graag voor u klaar voor: apk, kleine en grote beurt, reparaties en de verkoop van occasions.We zien u graag op afspraak verschijnen,De koffie zal klaar staan.Met vriendelijke groetTeam Verhees Auto’s"
Adres: Houtweg 7, 6551AH Weurt
Telefoonnummer: 024-8489857
Stad: Weurt
Route: Houtweg 7
Postcode: 6551AH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 22:00
Zondag: 08:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Peeters Weurt, Autogarage Weurt, Peeters auto's, Pijman Auto's ervaringen, Top Cars Weurt, Pijman Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Summeren Mooi Wonen Van Summeren Mooi Wonen 159 meter Super advies, vriendelijk en zeer deskundig personeel! Wij waren op zoek naar een PVC...
Coop Weurt Coop Weurt 497 meter Handig in het dorp maar zeer mager assortiment,… weinig biologisch, weinig vers. Hou ...
Vakgarage Van Haren Vakgarage Van Haren 828 meter Mijn zoon had van zijn Chevrolet Aveo zijn motor kapot gereden, Van Haren gebeld en b...
Recensies
Afgesproken om mijn oude auto voor €350 te verkopen. Eenmaal ter plaatse zeiden ze dat er van alles mis zou zijn met de auto, waardoor deze alleen nog maar naar de sloop zou kunnen. Voor €50 wilden ze hem alsnog meenemen. Twee weken later zie ik mijn auto bij hun te koop staan voor €1350...
Een tijdje terug heb ik na lang zoeken hier mijn huidige Volvo V40 gekocht, bij deze mijn ervaringen met Verhees. Als eerst viel het positieve en transparante telefonisch contact op met zowel Job als Perry. Als liefhebber werden al mijn vragen over de auto serieus genomen en nagekeken. Ook werd ik direct uitgenodigd om zelf de auto uitgebreid te komen bekijken. Ik vond het erg prettig dat je hier als klant geen enkel moment het gevoel krijgt dat je iets verplicht moet kopen wat zorgt voor een heel ontspannen sfeer. Helaas mankeerde er wel het een en ander aan de auto maar dat mocht ik door m’n eigen garage op kosten van Verhees laten verhelpen, dat noem ik nou service! Uiteindelijk dus een mooie deal kunnen sluiten en hier met een goed gevoel de auto gekocht. Verhees is een bedrijf waar service en persoonlijk contact echt nog een begrip zijn en bovenal eerlijk word gehandeld. Een verademing vergeleken met sommige louche bedrijven tegenwoordig. Job en Perry, bedankt! Jullie zien mij zeker terug als ik ooit weer op zoek ben naar een andere auto.
Verhandelt ondeugdelijke auto’s zonder garantie, tijdens de proefrit blijft auto net in elkaar zitten, hierdoor merk je niet dat de auto's gebrekkig zijn, motorisch en technisch totaal niet in orde. Als je hierna contact zoekt met de eigenaar Job Verhees word je dood leuk aanbevolen om het even aan te kijken. Mijn eerste auto hier gekocht en ik had geen slechtere occasion dealer kunnen treffen, mocht je dit lezen neem van mij aan, zoek lekker verder naar een andere dealer!!
Hele vriendelijke en snelle service, echter de scooter die ik hier hebt gekocht, heeft zojuist een onderhoudsbeurt gekregen en daar kwam een prijsopgave van €850 uit. Mocht wel vermeld worden dat er een heleboel niet aan klopte, verder volgens meerdere bronnen veel te veel betaald, maar dat is natuurlijk ook gedeeltelijk eigen schuld.
Deze garage werd aanbevolen door vrienden. Had er nog nooit van gehoord. Maar wat een service,aanbellen en binnen 5 minuten stond hij naast ons. Goed en eerlijk advies. Hele leuke auto gekocht niet moeilijk over inruil. Gewoon top bedrijf.
Ook al jaren klant bij Job en erg tevreden. Deze week een auto gezien die we wilde kopen. Job heeft de auto aangekocht en voor ons van Kerkrade naar Weurt gehaald. Daarna alle papieren in orde gemaakt. Terwijl wij in de Algarve zitten. Wat een top service en bij Verhees auto's heel gewoon. Volgende week kunnen we gaan genieten van onze nieuwe auto. Nogmaals super bedankt Job.
Niet voor niets al JAREN vaste klant bij Verhees auto’s!! Altijd vriendelijk denkt met je mee en een leen auto staat altijd voor je klaar! plus de snelle service is super!! waarom Twijfel je nog en bel Verhees auto’s en ervaar het zelfde als ik! Mvg zeer tevreden klant!!
geweldige service, complete voorophanging van mijn A6 laten vervangen. De fusees waren ook aan vervanging toe Job rijd doodleuk om 22:00 eerst naar Deventer om vervolgens naar Veghel te rijden om de onderdelen op te halen. Met ongekende passie en kwaliteit gaat Job te werk voor een eerlijke prijs. Kortom voor een beurt of een complete revisie is Verhees auto's altijd het juiste adres !
Geweldige service, ook op korte termijn heel snel uit de brand geholpen. Vriendelijk, betrouwbaar en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader voor iedereen die van kennis en vakmanschap afhankelijk is voor zijn/haar auto. TOP.
Verhees heeft veel kennis van verschillende auto's en motoren! Verder zorgt Verhees altijd voor goede en snelle service! bijvoorbeeld een leenauto, indien nodig. Al jaren klant en nog nooit problemen ervaren! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid