facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verhage Vleuterweide

Verhage Vleuterweide

Info

Verhage Vleuterweide is hét adres voor belegde broodjes, burgers, frites, snacks, ijs en nog veel meer. U bent van harte welkom!

Geschiedenis

Sinds begin oktober 2010 is ook in dit winkelcentrum een Verhage fast-food restaurant gevestigd. Alle vestigingen worden exploiteert door franchisenemers. Dit zijn zelfstandige ondernemers die eigenaar zijn van de betreffende vestiging. Met de steun van de Verhage organisatie en de ruim 40 jaar ervaring weet u zeker dat u verantwoord en lekker kunt eten! Wij bieden u kwalitatief hoogstaande producten tegen scherpe prijzen.

U kunt bij ons terecht voor o.a. verantwoord gefrituurde frites en snacks, maar ook voor menu’s, vers belegde broodjes, ijs, shakes en een goede kop koffie. U kunt hiervoor plaatsnemen in ons gezellige restaurant van 150m2, dat plek biedt aan 50 Gasten. Maar uiteraard kunnen wij uw bestelling ook verpakken zodat u het thuis kunt nuttigen.

Regelmatig volgen we interne cursussen en doen er zo alles aan om de kwaliteit te waarborgen. Niet alleen door onszelf, maar ook door een extern bureau, wordt deze kwaliteit meerdere malen per jaar gecontroleerd. Elke maand krijgen we bovendien bezoek van een zogeheten "Mystery Guest". Deze anonieme Gasten rapporteren ons hoe het met zaken als vriendelijkheid, netheid en de kwaliteit is gesteld. Zodoende blijven we scherp en blijven we streven naar verbeteringen.

Toen wij in 2009 in contact kwamen met de Verhage organisatie, twijfelden wij geen moment. Een mooie locatie en een fijne organisatie waren voor ons de juiste ingrediënten om deze stap te maken. Het ondernemen, onder de paraplu van een formule, spreekt ons erg aan; je maakt zodoende gebruik van tientallen jaren kennis en ervaring.

Aan onze service, enthousiasme en humor zal het zeker niet liggen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een goede en smaakvolle maaltijd! (klik hier voor de menukaart)

Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Winkelcentrum Vleuterweide.

Met vriendelijke groet,

Sevki en Team Vleuterweide

Adres: Middenburcht 162, 3452 MT Vleuten
Telefoonnummer: 030-6664775
Stad: Vleuten
Route: Middenburcht 162
Postcode: 3452 MT


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:30
Dinsdag: 11:00 - 21:30
Woensdag: 11:00 - 21:30
Donderdag: 11:00 - 21:30
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 13:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Verhage Vleuterweide bestellen, Snackbar Vleuten, Thuisbezorgd Verhage, Verhagen menu, Verhage ijs, Verhage Leidschenveen Menu, Verhage Gorinchem menu, Verhage Ypenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackbar De Brouwerij Snackbar De Brouwerij 1 km Lekkere verse frites, de sausjes apart in een niet plastic bakje geserveerd. Nette za...
Recensies
Prima zitplekken zowel binnen als buiten het eten was goed en genoeg friet bij de koffie die ik besteld had zat een glaasje slagroom goed idee helaas kwam de koffie veel te laat namelijk tegelijk met de patat waren ze vergeten....bij de hamburger kreeg ik geen bestek maar stoer als ik ben heb ik mijn mond zo ver open gedaan zodat ik de hamburger naar binnen kon schuiven...kortom eten was prima service kan beter
Voor deze lunch kwam ik uit bij Verhage in Vleuterweide. Voor de lunch is er volgende keuze in broodjes, uitsmijters en natuurlijk het gebruikelijke assortiment van een snackbar. Ik had een uitsmijter met kaas besteld, en moet zeggen dat ik het jammer vond dat de dooiers ook hard waren persoonlijk hou ik van brood soppen in zachte dooiers. De uitsmijter wordt in een bakblik en oven klaargemaakt wel vet arm. Ook hier vind ik persoonlijk bakken met een stukje echte boter lekkerder. Kortom: prima maar anders. De zaak ziet er netjes en gezellig uit, personeel is vriendelijk.
4 personeelsleden. Hebben het zeer druk? Eindelijk geholpen. Na 20.00 zijn de extra’s voor het ijs opgeborgen. Dus je krijgt alleen een bakje softijs. Had al betaald. Tip: vraag eerst wat je krijgt voordat je betaald voor lucht. Was teleurstellend….
Uitstekende service met vrolijk personeel. Eten erg lekker, ik kom zeker vaker langs :
Het eten was voldoende, maar wat er rond liep als personeel is goud. 5 sterren waardig!
Heerlijke broodjes gehaald. Wel kan de bediening beter. Heb best een tijd gestaan zonder dat ik geholpen werd. Wanneer je geholpen wordt is personeel vriendelijk.
Prima snack-bar. Uitgebreid assortiment voor heerlijke lunch, ook gezonde broodjes hoor en supere lekkere koffie, mooi uitgeserveerd incl. Koekje en slagroom.
Het is oke. Niet bijzonder maar wel aardig personeel. Snelheid mag wel veel beter. Als er paar mensen staan dan moet je al snel 20 min wachten. Als je bij de concurrent foodmaster een kijkje zou nemen dan zie je dat bij een rij van 20 man je nog je bestelling in 10 min hebt. Daar ligt dus een verbetering. De rest is oke. 19-12-2022 Weer eens een patatrondje gehaald. Van te voren gebeld zodat we niet hoefde te wachten zoals de ervaring van vorige keer. Stond klaar. Goed gedaan. Helaas is de patat met saus zo ingepakt met de bakjes horizontaal erin staan met saus naar beneden. Saus en friet lift dus lekker te soppen in het zakje onderin. Milkshake aarbei. Proeft als vanille softijsmet een lichte roze verkleuring. Helaas is er wederom dus verbetering mogelijk.
Helemaal super, lekkere snacks, vriendelijk personeel, gezellig om even te blijven zitten of om gewoon mee te nemen.
Het was super lekker hier bij Verhage Vleuterweide ze zijn heel lief en zorgzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid