facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verhage van Grootheest Makelaardij

Verhage van Grootheest Makelaardij

Info

Een jong team met bijna 30 jaar makelaardijervaring

Geschiedenis

Let us introduce ourselves! Als kantoor kenmerken wij ons door een persoonlijke benadering en korte lijnen. Dankzij onze certificering heeft u als klant de zekerheid dat de kennis in huis is! Door de diversiteit van onze medewerkers kunnen wij u vakkundig adviseren en tevens efficiënt werken.

Adres: Enkalaan 173, 6717ZA Ede
Telefoonnummer: 0318-619145
Stad: Ede
Route: Enkalaan 173
Postcode: 6717ZA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AH Customs AH Customs 667 meter
Liefs Mieks Liefs Mieks 1 km Ik help ambitieuze vrouwen met het opstarten van hun eigen business of van hun eigen ...
Fair Sayari Fair Sayari 1 km Anne de Jong has been my  coach for the Travelife Partner and certified level. She ha...
Koen Makelaar b.v. Koen Makelaar b.v. 2 km Zeer nette makelaar, alles goed voor elkaar. Mooie en moderne presentatie. Huis was d...
De Heus Animal Nutrition B.V. De Heus Animal Nutrition B.V. 2 km Dankzij goeie adviezen van Floris en de vriendelijke chauffeurs van het bedrijf een t...
De Heus Voeders De Heus Voeders 2 km Ik probeer mijn local guide lvl omhoog te knakken
Loopbaancoach4u.nl Loopbaancoach4u.nl 2 km Ton is een goede coach die veel mensenkennis heeft.
Webhelp Ede & Nijmegen Webhelp Ede & Nijmegen 3 km De teamleiders doen net alsof ze een klant zijn en schreeuwen histerisch aan de telef...
Woonstede Woonstede 3 km Dit weekend had ik een verstopt toilet. Mijn eigen schuld er was een toiletblok ingev...
Het Geldersch Badhuys Het Geldersch Badhuys 3 km Mooie zaak, vriendelijk personeel! Een aanrader.
Hazelhekke Promotions Hazelhekke Promotions 3 km Jeanne en Gerdo stellen zich ten doel aanvragen en ideeën voor zowel grote als kleine...
Paardencoaching Gelderland SDM horses Paardencoaching Gelderland SDM horses 3 km Bijzonder wat er allemaal gebeurde. De dingen die ik heb mogen zien de mooie poort n...
Domicilie Makelaars Ede Domicilie Makelaars Ede 3 km Zoekende naar woningen ideeën kwam ik op deze overzichteljjke site. Het is redelijk ...
Reprotex Reprotex 3 km Creatieve meedenk omgeving !!
CONDORE Bevestigingstechnieken CONDORE Bevestigingstechnieken 3 km Wordt goed geholpen met betere prijzen dan de bouwmarkten.
Selma Foeken - Onderscheidend Ondernemen Selma Foeken - Onderscheidend Ondernemen 4 km Ondernemerscoach voor trainers en coaches die onderscheidend willen ondernemen.
DéBos Schoonmaak & Bedrijfsdiensten DéBos Schoonmaak & Bedrijfsdiensten 4 km Zeer tevreden, prijs - kwaliteit prima! Aanrader.
Made-Delicious Made-Delicious 4 km Een lunch, brunch of diner? Hapjes of huisgemaakt gebak? Made-Delicious zorgt dat het...
Recensies
Aan het begin van deze maand, voor mijn vakantie, ontzettend fijn en goed geholpen met mijn huurwoning. Zeker door Tamara die ervoor gezorgd heeft dat ik nog voor mijn vakantie alle documenten voor mijn vakantie heb kunnen tekenen. Ook de snelle procedure die in gang is gezet om de woning überhaupt te kunnen bemachtigen. Ik kijk uit naar de sleuteloverdracht eind deze week. Nogmaals super bedankt voor alles!
Deze makelaar had ons een huur huisje beloofd alleen toen opeens was ze op vakantie dus werden we veder geholpen door een collega die nergens van wist. Dag later bellen we weer is het huisje gewoon weg gegeven aan een ander. We hadden afgesproken dat ze ons maandag terug zouden bellen omdat ze gingen kijken naar een ander huisje dan voor ons. Ik heb nooit meer wat gehoord van deze makelaar. Echt heeel slecht zoo ga je niet om met mensen.
Gisteren via deze makelaar onze woning verkocht. We zijn heel fijn geholpen en de communicatie verliep goed!
Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg op onze vragen en een goed advies. Laat de bouw maar starten. Ik heb er zin in.
Als we 1/10e ster hadden kunnen geven hadden we dit gedaan. We raden iedereen aan om niet met deze 'makelaar' in zee te gaan, maar te kiezen voor Ditters of Jillis Baggerman beste makelaar van Nederland. We hebben bijzonder slechte ervaringen met deze makelaar. We hebben een huis gekocht van deze makelaar en zijn nadien in een drama beland: forse lekkages in het huis, veroorzaakt door verwijderen van zonnepanelen door een vriendje van de makelaar. Na onze melding kwam er weinig tot geen reactie. We moesten steeds zelf contact zoeken. De makelaar nam geen moeite om de situatie te komen bekijken en scheepte ons uiteindelijk af met een paar honderd euro vergoeding terwijl we een paar duizend euro kosten gemaakt hebben. Conclusie: onbetrouwbare onprofessionele makelaar, neemt de klant niet serieus en staat alleen vooraan als men aan jou kan verdienen. Hoe het erna met jou als klant gaat boeit ze totaal niks. Daarom van ons een hartelijk advies: geen zaken doen met dit bedrijf.
We zijn enige tijd geleden door deze makelaar 'besodemieterd'. Bij de bezichtiging van een woning hadden we de mogelijkheid van een optie op de woning. Kort daarna zijn we gaan bieden op de woning. Met vage smoesjes zijn we bijna een week aan het lijntje gehouden. Achteraf bleek de woning al verkocht te zijn rond de tijd van de eerste bezichtiging zonder dat dit was gemeld. Wij werden 'achter de hand gehouden' totdat de partij de financiering rond had. Er is nooit contact geweest of een verklaring gegeven rond deze gang van zaken. Ik zou als kopende partij goed nadenken voordat ik met deze makelaar in zee zou gaan.
Ik deel de negatieve ervaringen absoluut niet. Eerder dit jaar m'n woning verkocht met behulp van Verhage van Grootheest. De woning is snel verkocht middels goede begeleiding en transparante prijsvorming. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en behulpzaam, ook na de verkoop.
Uitstekende begeleiding bij de aankoop van ons huis. Duidelijke communicatie en goede hulp bij het aankoopproces. Makelaar heeft kennis van zaken en weet waar je op moet letten bij de aankoop van een woning. Zeer tevreden!
Sinds een half jaar huren we een appartement van Verhage van Grootheest Makelaardij. Er is goed met ons mee gedacht en al snel hadden we een fantastisch appartement! We hebben goede begeleiding gehad en zijn tevreden!
Zeer fijne makelaar! De rust en goede communicatie rondom de verkoop van onze woning hebben we zeer gewaardeerd. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid