facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verhaegen Keukens

Verhaegen Keukens

Info

Keukenspeciaalzaak

Geschiedenis

Verhaegen Keukens, uw droomkeuken onze zorg!
Verhaegen Keukens is een vooruitstrevende zelfstandige keukenspeciaalzaak waar ú als klant centraal staat. U kiest bij ons voor een kwalitatief uitstekend product, maar ook voor een betrokken familiebedrijf met een ervaren team van adviseurs en een eigen montagedienst. Allen met liefde voor hun vak. Door onze uitgebreide collectie kunnen wij al uw keukenwensen waar maken. Ook voor maatwerk en uitgekiende oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u ontwerpen wij uw droomkeuken aan de hand van een persoonlijk, eerlijk en gedegen advies. Wij leveren keukens in elke gewenste prijsklasse, kopen direct in bij de fabrikanten en hanteren daardoor direct de scherpste prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat daarbij altijd voorop.
Wij leveren ook losse inbouwapparatuur, vrijstaande keukenapparaten, keukendeurtjes, werkbladen, rugwanden, onderdelen, kranen, verlichting en andere keuken-accessoires voor bestaande keukens.
Wij vragen géén aanbetaling en indien gewenst verzorgen wij alle bijkomende werkzaamheden; van demontage van uw oude keuken tot en met de gebruiksklare oplevering van de nieuwe. Uiteraard geniet u altijd van onze uitstekende service, ook nádat u heeft betaald.
Zien, beleven, voelen en proeven, een keuken kopen bij Verhaegen Keukens is een feest!



"Verhaegen Keukens, uw droomkeuken onze zorg!Verhaegen Keukens is een vooruitstrevende zelfstandige keukenspeciaalzaak waar ú als klant centraal staat. U kiest bij ons voor een kwalitatief uitstekend product, maar ook voor een betrokken familiebedrijf met een ervaren team van adviseurs en een eigen montagedienst. Allen met liefde voor hun vak. Door onze uitgebreide collectie kunnen wij al uw keukenwensen waar maken. Ook voor maatwerk en uitgekiende oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u ontwerpen wij uw droomkeuken aan de hand van een persoonlijk, eerlijk en gedegen advies. Wij leveren keukens in elke gewenste prijsklasse, kopen direct in bij de fabrikanten en hanteren daardoor direct de scherpste prijs."
Adres: Markt 31B, 5995 BC Kessel (Limburg)
Telefoonnummer: 077-462 1898
Stad: Kessel
Route: Markt 31B
Postcode: 5995 BC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Schmidt Maryville keuken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 657 meter Nette overzichtelijke supermarkt en interessante aanbiedingen. Een nadeel vind ik de ...
Plantencentrum Wim Hendriks Plantencentrum Wim Hendriks 1000 meter Voorgaande jaren waren de planten erg goed. Dit jaar verschrikkelijk veel valse scheu...
Bouwbedrijf Verlaak BV Bouwbedrijf Verlaak BV 2 km Top bedrijf zeer positief .
Recensies
Nette Keukenleverancier. Verkoper heeft ons netjes geholpen en uitleg gegeven over de apparatuur waar wij om vroegen. Geen koop gesloten maar niet de verkoper.
Heel erg tevreden over de mogelijkheden, het advies en de levering van de keuken.
Fijne deskundige begeleiding en geeft vertrouwen bij de aankoop van de keuken.
Ze geven je goed advies en hebben een goede prijs. Ze maken de keuken kasten zelf en op maat, dus je zit niet vast aan standaard maten. Top bedrijf en alles in een ongedwonge sfeer.
Goede service, ze luisteren goed naar wat je wilt als klant en denken goed mee. Wij hebben daar een prachtige keuken gekocht!
even op bezoek geweest koffie gedronken en niet te lang gebleven want ze hebben het ontzettend druk is wel een goed teken succes verder! har.
Voor ons géén keuken meer van dhr. Burhenne / Verhaegen keukens !!! Onbetrouwbaar en houdt zich niet aan de afspraken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid