facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor vergadercentrum De Déél

"Samen met mijn vrouw Judith Beekman Nass verantwoordelijk voor alle feestelijke- en culinaire activiteiten bij Partycentrum De Dèèl in Beek.Wij voeren de dagelijkse leiding om ervoor te zorgen dat onze gasten opgewekt en op informele wijze genieten van een feest. Onze zaak kenmerkt zich door kleine, sfeervolle ruimtes. De sfeer, de prachtige omgeving, en de Achterhoekse gastvrijheid en gulheid komen bij Partycentrum De Dèèl volledig tot hun recht, en maken Uw bijeenkomst of evenement tot een geslaagd geheel.We zijn alle dagen geopend voor feestjes, wel op reservering!De Proeftuin een prachtige buitenlocatie om te trouwen, midden in het Groene Hart van Montferland met een prachtige tuin met stretchtent om jullie mooiste dag te vieren!"
Adres: Didamseweg 13, 7037DH Loerbeek
Telefoonnummer: +31 316 53 12 13
Stad: Loerbeek
Route: Didamseweg 13
Postcode: 7037DH



op zoek naar gerelateerd: Paasbrunch De Dèèl, De Deel Nieuwleusen, De Deel, Rheden, Restaurant De Deel, De Dèèl Beek Kerst, De Deel Sleen menukaart, De Deel boerderij, De Deel Facebook
Recensies
Echt een hele leuke plek oms een feestje te vieren. Ideaal om dat dan ook buiten te doen. Goede bediening. Eten en drinken is heerlijk.
Heerlijke wandeltocht gemaakt. Vooraf heerlijk broodje met kip. Tijdens de wandeling kwamen we bij restaurant Peeske. Daar de rode route gelopen naar de uitkijktoren. Daarna terug naar restaurant Déél. Heerlijk drankje, soep en 3 bitterballen. En genoten om het restaurant te sponseren een heerlijk schnitzel menu. Was een heerlijke dag
We kwamen hier via social deal met ons gezin dineren. Een 3 gangen menu die in alle opzichten af was. Goed verzorgd, lekker en geen kinderachtige porties. De mannen in ons gezelschap gingen voor de spareribs en die werden goed beoordeeld. Zeker door de zoon die een echte sparerib kenner is. Het nagerecht heerlijk en zelfs een extra verrassing voor onze jarige zoon. Al met al erg goed. Vriendelijke attente bediening en leuke lokatie. Aanrader!
We hadden vandaag een verjaardagsfeestje met een high tea lunch. Erg goed en veel. Mooie ambiance. Goede bediening. Aanrader.
Lunch via social deal. Broodje zalm en soepjes waren echt voor zeer kleine eters. Courgettesoep erg lekker, maar qua grootte was het allemaal vrij magertjes. Beetje kleffe hap ook, die uitsmijter. Niet voor herhaling vatbaar.
Vriendelijke mensen en het eten is altijd super goed
Het afhaal kerstdiner was in 1 woord geweldig! Van voorgerecht tot het dessert. Geweldige opzet vanaf het afhalen tot het thuis afwerken wat trouwens een makkie was.
Twee weken geleden ook geweest...het was supergoed verzorgd...zeer vriendelijk, voor het eerst courgette soep gehad,heerlijk! Zeer nette en mooie locatie, zeker voor herhaling vatbaarals je gaat reserveren zo aanwipt, kijk dan wel ff naar openingstijden om teleurstelling te voorkomen...mooi te combineren met een heerlijke boswandeling...want de omgeving is fantastisch.
Hadden hier een verjaardag,s. feestje ruim voldoende drank het w.k.buffet was netjes maar gewoon
We hebben een heerlijke kerstbrunch gehad bij de deel in Beek,we hebben als fam besloten dat we dat we volgend jaar weer van de partij zijn.Vriendelijk personeel een hele goede kok,zag er niet alleen lekker uit maar smaakte ook voortreffelijk.bedankt namens ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid