facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verf Voordeel

Verf Voordeel

Info

Bestel nu uw verf en start morgen met schilderen! Voor onze topmerken verf hebben we een snelle service: voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis.

Geschiedenis

Verf-Voordeel.nl

Gratis verzending vanaf € 150.- euro
Het maakt niet uit of je nu een emmer latex besteld of een blikje verf: alle bestellingen van € 150.- euro of meer versturen we gratis. Mits we de artikelen in een bestelling gelijktijdig mogen versturen.

Gratis retourneren binnen 14 dagen

Als u uw aankoop wilt retourneren dan kan dat binnen 14 dagen, dit kost uw geen geld, zodra wij de aankoop weer in ontvangst mogen nemen, betalen wij uw aankoopbedrag terug.
Verf voor u op kleur gemaakt kunnen wij niet terugnemen. Mits de kleur correct is, is de kleur niet correct, neem dan contact op via het contactformulier.

Betalen via acceptgiro

Voor bestellingen binnen Nederland is het vaak mogelijk om met acceptgiro te betalen en zo pas te betalen als je je bestelling hebt ontvangen. Bij je bestelling zit dan een factuur met een acceptgiro die je invult en naar je bank stuurt of voldoet via internetbankieren.

Klantenservice

Voor vragen of klachten kunt u ons telefonisch bereiken van ma t/m vr van 9:00 uur tot 18:00 uur en op za van 9:00 uur tot 17:00 uur
U kunt ons natuurlijk altijd bereiken via het contactformulier, wij zullen uw vraag of klacht dan direct in behandeling nemen.

Veilig betalen

Betalen bij verf-voordeel.nl is altijd veilig; via creditcard (Visa, MasterCard en American Express) voer je je creditcardgegevens via de beveiligde SSL-procedure veilig in. We zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Voor bestellingen binnen Nederland kun je ook veilig betalen via iDEAL. Vanuit België betaal je veilig via Maestro. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving.

Veilig betalen

Voor het merendeel van het assortiment bij verf-voordeel.nl geldt dat je je artikel de volgende dag in huis ontvangt wanneer je op een werkdag bestelt voor 15.00 uur.

Kleurassortiment

Bij verf-voordeel.nl kunt je uit alle kleurcollecties kiezen, ondanks dat wij tot op heden alleen een sikkenswaaier hebben in de kleurkiezer kunnen er ook kleuren gemengd worden van bijvoorbeeld: Flexa Pure, Histor collection, Ral kleuren, Sigma coatings en Wijzonol.



"De Voordeelmarkt is dé vakwinkel voor betaalbare kwaliteitsverf en aanverwante klusartikelen. Verf, behang, laminaat, gereedschap en toebehoren zoals kwasten, schuurpapier, tape, verfrollers, verfbakjes en schoonmaakartikelen; u vindt het bij De Voordeelmarkt! Voor elke klus én voor elke portemonnee!Waar De Voordeelmarkt ooit begon als verfwinkel, heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een budget-bouwmarkt met 14 vestigingen en een webshop met 30.000 bezoekers per week. Het snelgroeiende assortiment en het vriendelijke personeel gewapend met deskundig klus- en kleuradvies, maken De Voordeelmarkt dé 'place to be' voor elke prijsbewuste doe-het-zelver.Op naar de 100 winkels in Nederland! Wij gunnen iederéén meer klus voor hun geld!"
Adres: Rudolf Dieselstraat 17, 7442 DR Nijverdal
Telefoonnummer: 0625500573
Stad: Nijverdal
Route: Rudolf Dieselstraat 17
Postcode: 7442 DR



op zoek naar gerelateerd: Voordeelmarkt muurverf, Voordeelmarkt Kluspas, Voordeelmarkt eigenaar, Voordeelmarkt Nijverdal, De Voordeelmarkt vestigingen, Sikkens Voordeelmarkt, Voordeelwinkel verf, Klantenservice Voordeelmarkt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 3 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Lidl Lidl 3 km Weer zo'n filiaal dat helemaal top is; ruim assortiment, brede paden en alles goed ve...
Kruidvat NL Kruidvat NL 3 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Recensies
Vorige week met Rogier van de webshop gebeld over een klacht die ik had over een product wat ik enige tijd geleden had gekocht maar niet goed bleek te zijn. Erg netjes opgelost, heel blij mee! ze weten bij de voordeelshop wat service is!!! Ga zo door!
Had ik maar eerst de reviews gelezen... Dit was mijn grootste teleurstelling in jaren op het vlak van online bestellingen. Ik bestelde online een transparante, blanke parketlak voor mijn meer dan 100-jaar-oude eiken parketvloer. Wat bleek? Deze lak heeft mijn vloer helemaal donkerbruin geverfd. Deze bleek dus als resultaat helemaal niet blank en transparant te zijn. Wat meer is, op de pot stond zwart op wit 'Verkrijgbaar in kleurloos'. Mochten ze dan nog zo volwassen genoeg zijn om hun fouten toe te geven en een oplossing aan te bieden iets wat een verantwoordelijke webshop anno 2020 wel zou doen, dan zou ik nog begrip kunnen opbrengen. In de plaats daarvan laten ze je als klant stikken. Geen oplossing, geen compensatie. Niets. Een webshop anno 2020 echt onwaardig! Nooit meer! P.S. Bij de concurrentie wel goede en mooie parketlak gevonden. Laat je dus adviseren door mensen die er wel wat van af weten.
Geweldige service meegemaakt daar. Nu is de Voordeelmarkt altijd goed, maar deze in het bijzonder. Dank je wel, nu is alles klaar voor de verhuizing. Top
Mooie overzichtelijke winkel, veel keuze, vriendelijke mensen. Deskundig advies gekregen.
Je wordt er goed geholpen en netjes
Snel en goedkoop met A merken. Bij de 2e bestelling was er een wit verzonden die qua kleur veel minder wit was, achteraf bleek de verf niet goed te zijn. nieuwe blik met 5 liter aangeboden gekregen. Geen gezeur, snel opgelost, kreeg zelfs een spoedkoerier aangeboden. Super
De beste producten voor de beste prijs. Zeer klantvriendelijk! We blijven komen voor thuis maar ook voor grotere projecten zoals schoolplein opknappen
Ik koop regelmatig artikelen bij de voordeelhal. Nu had ik al een grote emmer latex gekocht, maar omdat ik bang was dat ik misschien te kort zou komen een emmer van € 62 gekocht. Gelukkig had ik deze over en heb ik teruggebracht. Blijkt dat ik mijn geld niet terug krijg, maar een tegoed bon. En die tegoed bon moet je ook nog in 1 keer besteden. Waardeloos, en daarbij komt dat Bauhaus nog goedkoper is en daar kun je een ongeopende materialen wel terug brengen. Waardelose zaak.
Veel variatie in verf en niet te duur.en natuurlijk goede begeleiding van div verf soorten.
Goed geholpen met de kleurkeuze voor de muurverf. Huismerk is een fijn product. Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Voor deuren en deurposten kreeg ik het merk Drenth mee. Nooit van gehoord. Voor dit merk kom ik ook terug. Algemene indruk: goed advies, scherpe prijzen. Nog een voordeel: de webshop. Nadeel: grote winkel waar ik mijn weg nog niet kan vinden. Zoveel producten. Toch ga ik voor verf 10x liever naar deze winkel dan naar de klus-keten-bedrijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid