facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verenigingsgebouw "De Borgh"

Verenigingsgebouw

Info

Verenigingsgebouw De Borgh.
Info en zaalreserveringen:
Cissy Bakermans 06-17984391
Hans Rooijakkers 06-51743544

Geschiedenis

Stichting De Borgh is de huurder van verenigingsgebouw De Borgh. Samen met het bestuur verzorgen diverse vrijwilligers ervoor dat de gebruikers van De Borgh zich er thuis voelen tijdens het wekelijkse kaarten, biljarten, musiceren etc.
Stichting de Borgh is een zelfstandige instantie in Geldrop-Mierlo die sociaal cultureel diverse activiteiten organiseert voor alle leeftijdsgroepen.
De Borgh werkt voor de bediening achter de bar, de verzorging in de keuken en diverse werkzaamheden in en om het gebouw met vrijwilligers, want zonder deze mensen zou de stichting en het verenigingsgebouw niet kunnen functioneren.
Als U n een leuk team van vrijwilligers mee zou willen werken in vaste of variabele diensten dan kunt U contact opnemen of wij nodigen U uit vrijblijvend een bezoek te brengen aan ons mooie gebouw.
De Borgh is gelegen aan het Speeltuinpad 3 te Geldrop.
Het gebouw is multifunctioneel en voorzien van een groot podium van ruim 8 x 4,5 mtr, waardoor het geschikt is voor concerten van o.a. muziekverenigingen, blaaskapellen, zangkoren, (kinder)musicals etc.
Er is een professionele geluidsinstallatie aanwezig en indien gewenst kan er omkleedruimte worden gecreëerd.
In een aparte hoe in het gebouw staan twee professionele biljarttafels opgesteld waarvan iedere biljartliefhebber gebruik kan maken.
Een gezellige ronde bar maakt deel uit van het gebouw alsook een grote "Stammtisch" waaraan het gezellig toeven is. Ons team van vrijwilligers staat garant voor een goede bediening aan de bar en onze keuken verzorgt naar behoefte een heerlijke snack, tosti of andere kleine hapjes.
In de zomermaanden is er ook de mogelijkheid o op het vernieuwde terras naast het gebouw een consumptie te gebruiken.
Al met al zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in Verenigingsgebouw De Borgh.
Voor meer informatie; 06-17984391 of 06-51743544.

Adres: Speeltuinpad 3, 5666 TD Geldrop Geldrop
Telefoonnummer: 040-2855666
Stad: Geldrop
Route: Speeltuinpad 3
Postcode: 5666 TD Geldrop


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escaperoom Geldrop Escaperoom Geldrop 568 meter Escaperoom Geldrop is gevestigd in het oudste huis van Geldrop: 't Vossenhol. Los j...
De Kasteelhoeve Geldrop De Kasteelhoeve Geldrop 668 meter Na het bezoeken van deze locatie, waren we meteen verliefd! Hier zouden we onze bruil...
Cocody enjoy&celebrate Cocody enjoy&celebrate 2 km De mooiste locatie voor uw Bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, borrel, jubileum. Terr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid