facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen

Info

Deze vereniging, met ca. 550 leden en een enthousiast bestuur, heeft als doel de leefbaarheid van het dorp Nieuw-Buinen te bevorderen.

Geschiedenis

Welkom

In september 2008 is de Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen opgericht.

Deze vereniging, met ca. 600 leden en een enthousiast bestuur, heeft als doel de leefbaarheid van het dorp Nieuw-Buinen te bevorderen.

Wij behartigen de belangen van het dorp en haar inwoners en zijn daarbij een constructieve gesprekspartner van de gemeente Borger-Odoorn en andere instanties.

Wij willen daarnaast ons dorp op een positieve manier op de kaart zetten.


Klachten over onderhoud van uw straat, verkeersoverlast, verlichting of het groen in uw omgeving kunt u doorgeven aan het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente, tel:140591 of via de site van de gemeente Borger-Odoorn.

Komt u er niet uit, dan zullen wij als bestuur van vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen proberen de problemen en zaken aangaande ons dorp bespreekbaar te maken bij de betreffende instanties.

De vereniging Dorpsbelangen Nieuw-Buinen streeft geen politieke doelen na en is ook niet gebonden aan een politieke partij.


Het bestuur.

Adres: Vijverlaan 13, 9521 CC Nieuw-Buinen
Telefoonnummer: +31627437413
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Vijverlaan 13
Postcode: 9521 CC



op zoek naar gerelateerd: Dorpskrant Nieuw-Buinen, Nieuw-Buinen nieuws, Wijkagent Nieuw-Buinen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sociaal team het Veenland Sociaal team het Veenland 248 meter Zeer slecht. Komen afspraken niet na. Praat alleen over persoonlijke ervaring dan wel...
Stakka-Zorg Stakka-Zorg 533 meter Nou ik zie de reacties op alle niet positieve reacties! Inge super vindt je het gek ...
Stichting Piti Stichting Piti 1 km Een ongelofelijk vreselijke, slechte, verschrikkelijke plek!
European Association for Gestalt Therapy European Association for Gestalt Therapy 2 km The Association is a non-profit organization that aims to unite into a common associa...
Recensies
Nieuw-Buinen Leeft Altijd Gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid