facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vereniging van Gereformeerde Kerkmusici

Vereniging van Gereformeerde Kerkmusici

Info

De VGK houdt zich bezig met de eredienst in al haar facetten en richt zich vooral op de gereformeerde liturgische praktijk.

Geschiedenis

De VGK heeft als doel:het bestuderen van Bijbelse en historische gegevens t.a.v. de eredienst & het bevorderen van een goede en stijlvolle verzorging van het muzikale deel van de eredienst.
Het lidmaatschap staat open voor allen die betrokken zijn bij het muzikale gedeelte van de eredienst.De vereniging richt zich met name op de Gereformeerde Kerken (vrijg.) in Nederland, de Christelijke Gereformeerde Kerken en de Nederlands Gereformeerde Kerken.
De contributie bedraagt € 38,- per jaar, te storten op rekeningnummer 1183.64 561 t.n.v. Ver. van Geref. Kerkmusici. Voor buitenlandse betalingen: swift/bic-code rabo2U; IBAN NL72RABO00118364561.
Opgave lidmaatschap, abonnementen, adreswijzigingen uitsluitend via de secretaris van het bestuur.

Adres: H. van Steenwijckstraat 10, 8331 KK Steenwijk
Stad: Steenwijk
Route: H. van Steenwijckstraat 10
Postcode: 8331 KK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evangelische Darby Bijbelschool Evangelische Darby Bijbelschool 875 meter Op de EDB bijbelschool wordt Bijbelgetrouw lesgegeven over het Woord van God. Het is...
Baptisten Gemeente Steenwijk Baptisten Gemeente Steenwijk 1 km Fijne mensen.Fijn om te zingen.Fije akoestiek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid