facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vereniging tot behoud van Natuurschoon Nietap, Leek en omgeving

Vereniging tot behoud van Natuurschoon Nietap, Leek en omgeving

Info

Het 'Natuurschoonbos' tussen Nietap en Roden is eigendom van de Vereniging tot behoud van Natuurschoon Nietap, Leek en omgeving.

Geschiedenis

Het 'Natuurschoonbos' tussen Nietap en Roden is eigendom van de Vereniging tot behoud van Natuurschoon Nietap, Leek en omgeving.

Adres:
Stad: Nietap



op zoek naar gerelateerd: Vagevuur Nietap, Bos Nietap, Wandelen Leek, Labyrint Nietap, Monniken Terheijl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stand by You Foundation Stand by You Foundation 855 meter De vluchtelingenproblematiek in de wereld is onvoorspelbaar. Met Stand by You Founda...
Recensies
Mooi bis, honden kunnen los, was nog niet echt begroeid maar als de bladeren er zijn vast en zeker heel dicht, vond het een gezellig mooi wandelgebied
Erg mooi en afwisselend wandelgebied, kijk op de website voor de wandelroute van 1,5 uur, of op het informatiebord bij de parkeerplaats.
Leuke wandelroute in bosreik gebied, route te downloaden, geen paaltjesroute!
Het is een klein bos, maar precies groot genoeg om je hond even lekker uit te laten. Meerdere bankjes om even uit te rusten en een aantal prullenbakken voor afval. Het open veld aan de zijkant is leuk voor honden om even flink te rennen.
Prachtig wandelgebied begin van zomer heerijke avond wandeling gemaakt
Niet heel groot, wel mooi aangelegd. Prima voor een wandeling van een paar kilometer.
Mooi wandelgebied, met een fantastisch verhaal hoe het ooit ontstaan is begin twintigste eeuw.
Heerlijk ontspannen, genietend van de rust en dierlijke geluiden
4x per week loop ik mijn rondje,.. van Langewold hotel via fietspad naar bospad naast rondweg en dan door gehele bos en weer terug 7,8 km 9800 stappen!
Heel mooi gebied waar je lekker met je hond kunt lopen. Honden mogen loslopen. Leuke weetjes hoe het gebied ontstaan is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid