facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vereniging "Senioren Belangen"

Vereniging

Info

Lokale zelfstandige belangenvereniging voor senioren in Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude.

Geschiedenis

Onze belangenbehartiging is specifiek gericht op een aantal thema’s te weten: Wonen, Zorg en welzijn, Inkomen, Mobiliteit, waaronder verkeer en veiligheid, Domotica en Ouderenadvies. Uitgangspunt is dat Senioren Belangen een bijdrage wil leveren aan het verhogen van de kwaliteit van leven van senioren in de eerder genoemde gemeenten.

Senioren Belangen heeft als doelstelling een samenleving te bevorderen die zorgzaamheid betracht jegens senioren, zodat zij – naar vermogen – in volwaardigheid en zelfstandigheid kunnen blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer en het behartigen van de belangen van senioren in de ruimste zin van het woord, zowel individueel als collectief.

Wij werken nauw samen met de Stichting Welzijn Ouderen (SWO) in de gemeenten Woudenberg en Scherpenzeel/Renswoude. Voor specifieke SWO activiteiten en services kunt u op hun website kijken.



"Lokale vereniging voor de belangenbehartiging van haar senioren leden."
Adres: Stationsweg-West 129, 3931EL Woudenberg
Telefoonnummer: 033 286 2747
Stad: Woudenberg
Route: Stationsweg-West 129
Postcode: 3931EL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurtvereniging 't Spoor Buurtvereniging 't Spoor 1 km Welkom op de Facebook-pagina van Buurtvereniging 't Spoor in Woudenberg. Hier worden ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid