facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vereniging de Bruine Vloot

Vereniging de Bruine Vloot

Info

Vereniging De Bruine Vloot bepaalt mede 't beleid voor de Museumhaven, is partner voor Spakenburgse dagen, organiseert de Visserijdag, organiseert zeil/vaartochten, is gevestigd in de Visafslag.

Geschiedenis

Vereniging de Bruine Vloot Spakenburg is een collectief van bottereigenaren met een vaste ligplaats in de oude (Museum)haven van Spakenburg. Ze ondersteunt de scheepseigenaren bij het beleid rond deze haven, denkt mee over het ligplaatsenbeleid, is een vaste belangrijke partner voor de 4 Spakenburgse zomerdagen, organiseert o.m. de jaarlijkse (niet-commerciële) Visserijdag op de eerste zaterdag in september en is gevestigd in de visafslag van Bunschoten-Spakenburg.

Adres: Oude Haven, 3751 AK Spakenburg
Telefoonnummer: 0356561599
Stad: Spakenburg
Route: Oude Haven
Postcode: 3751 AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museumhaven Spakenburg Museumhaven Spakenburg 113 meter Hier bevinden zich gerestaureerde botters. De vissersboten waar vroeger mee gevaren w...
Recensies
Belangenbehartigers voor de Bruine Vloot van authentieke botters in Spakenburg. Organisatie van de altijd mooie visserijdag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid