facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vereniging Arrahma Almere Poort

Vereniging Arrahma Almere Poort

Info

Vereniging Arrahma helpt islamitische gezinsleden, in hun ontwikkeling door activiteiten te organiseren als Huiswerkbegeleiding, lezingen, kooklessen,etc.

Geschiedenis

Vereniging Arrahma helpt islamitische gezinsleden, in hun ontwikkeling door activiteiten te organiseren als Huiswerkbegeleiding, lezingen, kooklessen,etc.



"Vereniging Arrahma in Almere Poort is een vereniging met een islamitische grondslag die gezinnen in Almere Poort faciliteert in hun ontwikkeling op sociaal, cultureel en op religieus gebied. Het doel hiervan is om daarmee een goede balans te vinden en te houden tussen de eigen cultuur en de Nederlandse cultuur en om een goede bijdrage te leveren aan de cohesie in de wijk."
Adres: Abel Tasmanstraat 101, 1363 KB Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Stad: Almere-Stad
Route: Abel Tasmanstraat 101
Postcode: 1363 KB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meet&greet Noorderplassen-West Meet&greet Noorderplassen-West 5 km Een overzicht van alle leuke activiteiten in onze wijk.
Vereniging Waterkasteel de Kemphaan Vereniging Waterkasteel de Kemphaan 9 km Modernste waterkasteel en buitenplaats op de bodem van de zee in Almere.
Recensies
Ik ben zeer onder de indruk van deze maatschappelijke betrokken vereniging. Ze werken nauw samen met voornamelijk het wijk team in Almere Poort maar ook met andere wijk teams in de regio. Hun voedselbank levert niet alleen aan gezinnen in Almere maar zelfs ook aan gezinnen in Amsterdam, Amersfoort en Lelystad. Naast de voedselbank, leveren ze ook veel ondersteuning bij andere maatschappelijke zaken zoals het helpen met schulden en kleding inzamelen/uitdelen. De vrijwilligers van deze vereniging staan letterlijk voor IEDERE behoeftige klaar die ondersteuning nodig heeft op welk gebied dan ook. Ga zo door want jullie zijn onmisbaar voor de behoeftige medemens.
Deze transparante oprechte stichting zet zich op een bijzondere manier in voor de zieken de armen en behoeftigen die het als eerste nodig hebben. Mensen met een hart van goud Alle respect voor de bijdrage van ze op vrijwillige basis Masha Allah Moge Allah jullie rijkelijk belonen Allahumme amin
Islamitische vereniging die altijd voor de wijk klaarstaat. Mensen met een hart op de goede plek. Ga zo door! Allahuma Barek
Almere poort Masjid. Kleine moskee met aardige mensen.
Top en goed bezig voor de omgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid