facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verel Interiors Expo Retail

Verel Interiors Expo Retail

Info

Verel Expo heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van internationale tentoonstellingen en interieurbouw. Full service, oplossingsgericht en custom-made.



"Verel staat voor het versterken van merken door het bouwen van Belevenissen. Dat doen we al sinds 2004. Wij combineren ervaring en vakmanschap in interieurbouw en eventbouw met de nieuwste digitale trends.Onze aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Met een deskundig team dat meedenkt, eigenzinnige vragen durft te stellen en met creatieve en duurzame oplossingen komt. In Design Thinking zit onze kracht: snel van idee naar concept, naar realisatie in de praktijk, Alles onder één dak. Wat we bedenken kunnen we ook bouwen. Kortom, de perfecte partner voor de totale realisatie van slim interieurwerk, innovatieve events, een eigentijdse studio of een compleet experience center."
Adres: Meerwijkweg 54, 5236 BP Empel
Telefoonnummer: 073 611 12 34
Stad: Empel
Route: Meerwijkweg 54
Postcode: 5236 BP


Recensies
Super goed bedrijf. Denkt goed mee, ontwerpt mooie dingen, luistert naar de vraag van de klant, goede prijs en mooi product. Eigenlijk gewoon alles wat een interieur of stand nodig heeft.
Een fantastische professionele organisatie die super mooie ingenieuse dingen ontwerpen, maken, creatief meedenken, maatschappelijk zeer verantwoord met materialen en de onvermijdelijke verspilling omgaan.
Prachtig, deskundig bedrijf. Vriendelijk personeel
Beste bedrijf van Nederland.
Prachtig bedrijf
Topbedrijf met visie!
Schitterende standenbouwer.
Vertaald door Google Snel lossen Origineel Szybki rozładunek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid