facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verduyn Ducati Specialist

Info

De Ducati Specialist in Zuid-Holland

Geschiedenis

De motorzaak die gespecialiseerd is in Ducati
Wij hebben alles wat uw Ducati nodig heeft

""kijk op onze website voor meer info""

Adres: Hoofdweg 328, 2908 LC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0108209897
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Hoofdweg 328
Postcode: 2908 LC



op zoek naar gerelateerd: Ducati Zaltbommel, Affetto Ducati, Ducati Amsterdam, Ton Verduyn, Ducati Verduyn Facebook, Ducati dealer, Ducati huren
Recensies
Alles is hier van goud geloof ik, zelfs de remblokjes. dubbele hartverzakking toen ik de prijs voor 2 remblokjes hoorde.
Leon en Ton zijn fantastische gastheren. Diverse reparaties uit laten voeren en een onderhoudsbeurt aan mijn eerste Ducati ooit, een 1199 Panigale. Gisteren een 1199 Panigale S gekocht bij hun. Gewoon twee gepassioneerde broers met beide benen op de grond. Je voelt je altijd welkom en de bejegening is elke keer weer top! Ga zo door!
Top zaak Onze auto is daar in onderhoud Weten waar ze het over hebben Gewoon goed
Kundig, bekwaam en persoonlijk. 2 broers met een passie de ze graag delen. Altijd tijd voor een 'bakkie' en een berg aan ervaring en kennis. Van je eerste Duc tot je race droom, bij jongens kun je met een gerust hart terecht.
Eerlijke en fijne kerels top
Super! De koppeling van mijn monster gaat nu licht genoeg zodat ik na de breuk in mijn pols toch weer kan rijden. Ook het schakelpedaal beter afgesteld op mijn houding. Super service.
Het adres voor Ducati liefhebbers.
Top zaak. Ducati die al lange tijd stil stond met veel gedoe laten repareren, loopt weer als een zonnetje. Supervriendelijk en goede service, zeker een aanrader!
Ik kwam voor de eerste keer bij Ton, zonder afspraak dezelfde dag mijn kleppen gesteld. Leuk praatje gemaakt en goede koffie ook. Topservice tegen een eerlijke prijs en een prachtige zaak
Ton en Leon zijn mannen met een oprechte passie voor Ducati en hebben service hoog in het vaandel. Eerlijk advies en eerlijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid