facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verduurzaming Nederland

Verduurzaming Nederland helpt iedereen in Venlo op het gebied van verduurzaming. Denk hierbij aan de volgende producten:

- Airco
- Warmtepomp
- Pelletkachel
- Spouwmuurisolatie
- Kruipruimteisolatie
- Dakisolatie
- Zonnepanelen

"Verduurzaming Nederland wil iedereen helpen op het gebied van verduurzaming. Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, airco's of isolatie oplossingen zoals kruipruimte isolatie, spouwmuur isolatie of dakisolatie, bij Verduurzaming Nederland ben je op het juiste adres!Woon je in omgeving Venlo dan komen we graag langs om een energiescan te maken van je woning of bedrijf."
Adres: Laurens Janszoon Costerstraat 36, 5916PS, Venlo
Telefoonnummer: 077 208 6061
ln.dnalredengnimazruudrev@ofni
Stad: Venlo
Route: Laurens Janszoon Costerstraat 36
Postcode: 5916PS


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Verduurzamen woning, Verduurzamen woning overheid, Verduurzaming subsidie, Verduurzaming voorbeelden, Wat is verduurzamen, Waarom verduurzamen, Verduurzaming woningen Nederland, Verduurzaming Groningen
Recensies
adviesgesprek gevoerd en energie-label laten opnemen door Ruud. Kundig persoon met breed kennisnivo die tijd voor je neemt en handige tips heeft. Zo wees hij mij op een lekkende inlaatcombinatie van de electrische boiler. Ik ben zeer tevreden en kan Verduurzaming Nederland van harte aanbevelen.
We hebben geen klachten over deze firma. Degene die bij ons geweest is voor energielabel heeft netjes en accuraat zijn werk gedaan. Verder weten we nog niets over de uitkomst,dus wachten nog af. Maar wij zijn in ieder geval tevreden over deze firma.
Afspraken allemaal netjes nagekomen, zowel zonnepanelen als warmtepomp installatie vlekkeloos verlopen. Goede ondersteuning en hulp bij de administratie van het geheel! Zeker aan te bevelen!
Goede service bij dit bedrijf. Onze airco's zijn vakkundig en professioneel geplaatst. Dik tevreden echt een aanrader!
Betrouwbare en uitgebreide analyse van de actuele energiestatus in onze huidige woning, uitgevoerd door een klantvriendelijke en kundige medewerker van Verduurzaming Nederland.
Verduurzaming Nederland heeft bij mij 35 zonnepanelen perfect gemonteerd en evenwichtig over het dak verdeeld. Ondanks het oude kromme dak hebben zij met aangepaste beugels de panelen strak op het dak gekregen. Alles werd voor mij geregeld. Ook de btw teruggave. Sindsdien schijnt bij mij de zon. Bedankt voor alles Ruud Thissen.
Goede en snelle respons op de aanvraag. Daarna duidelijke communicatie over de werkzaamheden met een professionele opname op locatie. Het energielabel is daarna snel verwerkt en ontvangen.
Door de juiste voorbereiding , oa tekeningen en ook het energie gebruik over een grote periode , En ook de info over de isolatie kan er een goed onderzoek uit gevoerd worden . Voor het ENERGIE LABEL Gr Jan.
Perfect geleverd mooie panelen die het uitstekend doen goede service, heel blij met de airco s goede snelle service
Huis verduurzaamd door verduurzaming Nederland. Vriendelijke en kundige ondernemers. Juist advies en materialen. Betrouwbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid