facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verdonk Broccoli

Verdonk Broccoli

Info

Wij telen broccoli met liefde voor het product en het vak op de Westfriese koude grond..

Geschiedenis

Mts. René Verdonk is een vollegronds groentebedrijf gespecialiseerd in de teelt en verwerking van Broccoli.

Broccoli is een populaire groente, boordevol vitamines en mineralen, verkrijgbaar in de schappen van elke groenteboer en supermarkt in Nederland. Vanaf eind mei tot half november komt de broccoli van Hollandse bodem, waarna de import uit Spanje van december tot mei zorgt dat de consument jaarrond van deze groente kan genieten.Ons bedrijf streeft ernaar om het gehele "Holland seizoen" aan de markt te zijn. Wij proberen aan alle wensen en eisen van de klant te voldoen.

Mocht u interesse hebben in ons product, neem dan contact op met onze verkooporganisatie Best of Four. Zie www.bestoffour.nl.



"Met liefde voor de natuur en passie voor ons vak telen we onze groenten op de vruchtbare gronden van Westfriesland. Duurzaamheid, kwaliteit en smaak komen samen in onze kwaliteitsproducten, en dat proef je!Onze producten worden onder optimale omstandigheden verwerkt waardoor we voor 100 procent kunnen instaan voor smaak en kwaliteit. Verdonk Broccoli is Global GAP en Milieukeur gecertificeerd.Het hoofdgewas bij Verdonk Broccoli is natuurlijk broccoli. Maar wij leveren ook broccoleaf. Broccoleaf is het blad van de broccoliplant. Het oogstseizoen voor broccoli en broccoleaf loopt van eind mei tot begin november."
Adres: Liederik 3, 1693 HH Wervershoof
Telefoonnummer: 06-21270641
Stad: Wervershoof
Route: Liederik 3
Postcode: 1693 HH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M Hetsen-serviceverlening M Hetsen-serviceverlening 2 km Aardige mensen, goeie pompoenen en een leuke sfeer. Als ik wat leuke decoratie stukke...
VOF Sjaak de Haan VOF Sjaak de Haan 3 km Vof Sjaak de Haan is een bloemenkwekerij. Deze bloemen bestaan uit tulpen en pioenen.
De Bolderik De Bolderik 4 km Veel keuze aan inheemse bloemenmengsels en soorten zaden. Snelle levering. Duidelijke...
Recensies
Een bedrijf dat behoorlijk egocentrisch is aangelegd en het recht in eigen hand neemt, door rekeningen niet te betalen. Maar naar de buitewereld doen alsof ze heilig zijn. Baggerbedrijf zacht uitgedrukt. Oneerlijke mensen
Mooi bedrijf met hard werkende mensen die niet bang zijn te investeren in de toekomst. Kwam zeer positief bij mij naar voren.
Mooie rondleiding gehad. Prachtig bedrijf.
Vertaald door Google ik wens dat er een dag zal zijn Origineel i am wishing one day will be there
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid