facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verdo Werkt

Verdo Werkt

Info

Door werknemers en werkgevers persoonlijk en flexibel met elkaar te verbinden, kunnen we mensen en organisaties laten bloeien. Verdo Werkt.



"Zoek jij een nieuwe baan? Of heb je juist personeel nodig voor jouw bedrijf? Dan ben je hier op de juiste plek beland! Met 15 jaar ervaring, weten we jou altijd aan het juiste bedrijf óf het juiste personeel te koppelen. Met een groot netwerk aan bedrijven én medewerkers kunnen wij dagelijks de perfecte matches maken. Oók voor jou. Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op, dan gaan we voor je aan de slag!"
Adres: Utrechtseweg 4-D, 3927 AV Renswoude
Telefoonnummer: 0318576502
Stad: Renswoude
Route: Utrechtseweg 4-D
Postcode: 3927 AV



op zoek naar gerelateerd: Van Donselaar renswoude, Vredo werkt, Utrechtseweg 4 renswoude, Verdo review, Kayoma Brussen, Vacatures Renswoude, Laagdrempelig werk, Vacature Vuilnisman Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VDB Oferty pracy w Holandii VDB Oferty pracy w Holandii 3 km Praca w Hollandii
Van den Broek Pluimveeservice B.V. Van den Broek Pluimveeservice B.V. 3 km Vertaald door Google Vertrouw dit bedrijf niet. Origineel Don't trust this company.
VDB Dienstverlening B.V. VDB Dienstverlening B.V. 3 km goede bedrijf
VDB Bulgaria VDB Bulgaria 3 km Добре дошли на страницата на VDB Dienstverlening. Бихме искали да Ви информираме за и...
VDB România VDB România 3 km La VDB totul este aranjat pentru tine. De la numar de inregistrare, locuinta confort...
Recensies
In het verleden voor de functie van belader bij hun gesolliciteerd.... Intake gesprek gehad..allemaal koek en ei... Gevolgd door ....stilte...dagen...weken...maanden. Vorig jaar weer gesolliciteetd op een andere functie...intake niet nodig.... Of ik bereid was om.voor minimum loon te werken, terwijl de functie tussen de 2.200 en 2.800 bruto, aangegeven stond. Ik toonde flexibiliteit en zei dat ik interesse had.... En opnieuw doodse stilte...dagen weken maanden... Tot vandaag" berichtje van een medewerker" wat doe je op dit moment?: Ik : heb je een functie voor mij? Hun: neuh wilde even kijken wat je deed... F U B A R google In deze tijden ga je NIET ZO OM met werkwillende mensen zonder 9 tot 5 mentaliteit?!?
Ik wordt altijd goed geholpen als ik vragen heb en er wordt goed geluisterd naar wat ik graag zou willen of willen bereiken via verdo. Er zitten fijne vriendelijke mensen op kantoor en ik krijg goed salaris
Update:. Contact gehad met Verdo, uitgelegd het door onder andere de vakantieperiode wat langer duurde met excuses. Ik hoop dat jullie wel terugkoppeling kunnen geven wanneer het allemaal wat langer kan duren of het ging bij mij alleen fout Ik kreeg echt het gevoel dat ik niks meer van jullie zou horen maar ben blij dat jullie toch weer contact met me opnamen. Allereerst hou ik er niet van om slechte reviews te schrijven maar deze schrijf ik dus in de hoop dat jullie bij Verdo Werkt er wat mee kunnen doen. Toen ik telefonisch op de vacature voor de functie mobiele surveillant reageerde kon ik meteen de volgende dag op gesprek komen. Dit gesprek was echt een fijn gesprek en hier leerde ik wat Verdo doet en wat Verdo voor mij kon betekenen. Na het gesprek ging ik in ieder geval met een goed gevoel naar huis. Na anderhalve week later niks gehoord te hebben had ik maar een whatsappje gestuurd met de vraag of er wat meer bekend was over mijn sollicitatie. Hierop kreeg ik geen reactie. Twee weken na mijn sollicitatie maar eens gebeld en kreeg te horen dat jullie Verdo mij net wouden bellen. Hier kreeg ik te horen dat de bedrijven op dit moment niet zochten naar nieuwe medewerkers door omstandigheden ik denk corona vervolgens wisten jullie wel een bedrijf die waarschijnlijk nog wel een magazijnmedewerker zocht en zouden jullie daar achteraan gaan en zouden jullie dit die vrijdag 2 dagen later wel weten. Nu heb ik weer niks gehoord na een week verder te zijn ben ik er eigenlijk wel een beetje klaar mee. Dat vindt ik echt jammer want mijn eerste indruk was echt goed. Vooral het gesprek bij jullie vond ik prettig. Wat ik bij jullie gewoon mis is de terugkoppeling. Tot drie keer toe heb ik deze gemist en dat vindt ik toch echt ėėn van de belangrijkste punten van een uitzendbureau.
Geen goede ervaring hiermee. Op gesprek geweest met onze zoon. Positief gesprek. Ook veel over hun eigen werkzaamheden in de glamping wereld. Zogenaamd werk genoeg Binnen een paar dagen een proefdag bij een werkgever. onbetaald wat op zich al schandalig is. werd het niet . Wat kan gebeuren als feedback kregen we te horen dat onze zoon ongeinteresseerd over kwam. Op zich vreemd als in het orieënterend gesprek aangegeven word dat er wat kant tekeningen zijn en hier dus rekening mee gehouden moet worden. Na ruim 5 weken een berichtje dat onze zoon op een vuilniswagen kan starten zonder zicht op vast contract..ook niet echt waar we naar op zoek waren. Conclusie een popie jopie juppen gesprek met veel poeha maar qua uitvoeren niet echt iets met inhoud. Dit is natuurlijk onze beleving en ervaring maar vind dit zeker geen aanrader.
Prettig gesprek met veel aandacht voor de glamping en festival-activiteiten, en te weinig voor mijn zoon. Denk je dat het fijn is als hij ergens mee kan lopen, maakt vervolgens een dag van zo'n 12 uur onbetaald, en krijgt daarna een vaag verhaal over niet gemotiveerd overkomen. Dat de heren waar mijn zoon mee meereed zelf niks zeiden, en dat mijn zoon in een onbekende omgeving zit, onbekend werk moet doen, dat telt blijkbaar niet mee. Op mijn vraag of hij de opdrachten goed uitvoerde werd eigenlijk geen antwoord gegeven. Vond 't overkomen alsof mijn zoon gewoon als gratis dagkracht is aangeboden. Zeker na het lezen van het verhaal van Angelique Naliboff. Netwerk zo onderhouden?
Er is veel mogelijk als je op gesprek komt echter als je aan de slag wilt gaan zijn de opties erg beperkt. Wil je elders aan de slag gaan doordat er te weinig werk is zijn ze niet meer thuis voor een gesprek.
Je goed binnen gehaald en dat is het dan terug bellen ho maar met je meedenken zit er ook niet in heel jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid