facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verboven Tweewielers

Verboven Tweewielers

Geschiedenis

Uw leverancier van nieuwe en gebruikte fietsen en bromfietsen. Tevens kunt U voor al uw reparaties van uw tweewielers bij ons terecht.



"Fietsenwinkel gespecialiseerd in verkoop en reparatie van fietsen. Dé e-bike en fiets specialist van de regio Oss. Goed en passend advies bij de aanschaf van uw nieuwe en gebruikte fiets of e-bike. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van fietsen. Wij hanteren een gratis haal-en breng service bij reparatie en onderhoud van uw fiets, in de gehele regio. Wij zijn officieel dealer van de merken Gazelle, Batavus, Sparta, Flyer, Cortina, Merida, Rih, VanDijck, Loekie en Alpina. Graag tot ziens op het Marktplein 21 in Lith."
Adres: Marktplein 21, 5397EV Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0412480015
Stad: Lith
Route: Marktplein 21
Postcode: 5397EV



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Henri van Os Tweewielers Henri van Os Tweewielers 123 meter Prima service, staat altijd klaar.
Recensies
Sinds dat het bedrijf waar we onze elektrische fietsen gekocht hadden wegging werden we door Verboven overgenomen. Onze fietsen worden netjes opgehaald. Geeft ook eerlijk aan als er iets vervangen moet worden of niet. Nieuwe verzekering voor je fiets?? Wordt ook gekeken waar je het beste uit/af bent. Zo heb ik sinds kort anwb verzekering met pech onderweg, al 2x gebruik van moeten maken lekke voor en achter band gehad. Wij laten voortaan hier onze fietsen repareren!!
Eerst lieten wij onze fietsen repareren in den Bosch.duur Via kennissen kwamen wij bij Verboven in Lith terecht. Dit tot volle tevredenheid. Vriendelijke personeel en ook nog betaalbaar. Verboven vervangt alleen materiaal wat ook echt aan vervanging toe is. Goede service en fijne tips. Wij kunnen het iedereen aanraden om er eens een kijkje te nemen.
Ik vind deze winkel een voorbeeld hoe een winkel altijd moet zijn. Hier voel je jezelf een gast waarna geluisterd wordt. De kwaliteit van de reparatie en het persoonlijk advies is TOP. Ga zo door Niels.
Prettig geholpen en correcte reparatie uitgevoerd, makkelijk betalen via IDeal kortom zeer tevreden
goede uitleg over diverse fietsen voor aanschaf van de uiteindelijke fiets. Geen enkele vraag is te veel. Na aanschaf ook altijd goede service
Super vriendelijk en snelle service. Wij zijn erg tevreden.
Goed geholpen. Fijne winkel en vriendelijk personeel.
Altijd aandacht en tijd voor je, buiten het feit dat je fiets goed wordt gemaakt .
Niels is een geweldige ondernemer en fietsenmaker. Eén maal per jaar kom ik vanuit Den Bosch voor onderhoud aan mijn fiets.
Super goede service en advies en kwaliteit producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid