facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verboven Fotografie

Verboven Fotografie

Info

Fotograaf met oog voor detail. Gespecialiseerd in bruidsfotografie , kinder en familie portretten.

Geschiedenis

Fotograaf met oog voor detail. Gespecialiseerd in bruidsfotografie , kinder en familie portretten.
Zo min mogelijk poses , maar spontane foto,s en echte emoties. Ik heb geduld en kijk zelden op de klok.. het eindresultaat dat is voor mij het belangrijkst.



"fotograaf die probeert mensen zoveel mogelijk op een natuurlijke en spontane manier vast te leggen. Gespecialiseerd in o.a bruiloften, newborn , kinderen en familieshoots. Ook bedrijfsfotografie hoort tot de mogelijkheid. Voor meer informatie check de site of stel me gerust een vraag op [email protected]"
Adres: in d, hoef 101, 4631MH Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0610492094
Stad: Hoogerheide
Route: in d, hoef 101
Postcode: 4631MH



op zoek naar gerelateerd: Baby fotoshoot kosten, Kosten newborn shoot, Mini fotoshoot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fotograaf H. Hekhuizen De Fotograaf H. Hekhuizen 747 meter Vertaald door Google Alles was oke. Ik zou alleen willen dat de theepot het water koo...
Rudy Jansen Fotografie Rudy Jansen Fotografie 1 km Rudy Jansen Fotografie is een bedrijf dat zich specialiseert in portretfotografie en ...
Trouwherinneringen Trouwherinneringen 3 km GE-WEL-DIG! Dankjewel Lindsey! Ik kan niets anders dan lof over jou en je team schrij...
Recensies
Tijdens het kennismakings gesprek kwam Bart over als een hele vriendelijke, gezellige man. We hadden er dan ook gelijk een goed gevoel bij. Ondanks dat er een hoop stress was op onze bruiloft omdat niet alles ging zoals moest, bleef Bart rustig en heeft hij mooie foto's gemaakt! Nogmaals heel erg bedankt Bart!
In deze rare tijd, is het toch gelukt om onze bruiloft te plannen en hoe fijn is het dan om een fotograaf te hebben die begrijpt hoe spannend het juist nu kan zijn om te trouwen? Ontzettend fijn dus! Via een kennis zijn wij in contact gekomen met Bart en direct was er een klik. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons thuis, hebben we vrij snel besloten dat we voor Bart zouden kiezen als onze trouwfotograaf. Hij dacht met ons mee, liet voorbeeldfoto’s zien en gaf tips om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Op onze trouwdag zelf was hij perfect op tijd en stelde ons goed op ons gemak want je wordt natuurlijk niet iedere dag gevolgd door een fotograaf. Bart zorgt ervoor dat hij weet wie onder andere de directe familie is en dat hij de meest belangrijke personen zeker vastlegt. Mocht hij iets nodig hebben, dan schakelt hij snel en zorgt ervoor dat het bruidspaar erg weinig van zijn aanwezigheid merkt. Dit levert de mooiste foto’s op! Tijdens de fotoshoot stelt hij je op je gemak en is in voor een geintje. Super om zo ontspannen dit soort foto’s te laten maken. Hij is ook erg eerlijk tijdens het maken van de foto’s en dat maakt het een extra feestje op de dag zelf en dat is terug te zien in het eindresultaat. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren erg te spreken over zijn professionaliteit en persoonlijkheid. Niks dan lof voor Bart!
10 Augustus 2019. Deze dag hebben wij onze 25 jarige bruiloft uitgebreid gevierd in het Brabantse land. Met een mooie oude auto het bos in voor een uitgebreide fotoreportage van ons en alle kinderen en kleinkind, aansluiten een uitgebreid feestje met vrienden en familie. Dit alles is allemaal vast gelegd door Bart verboven fotografie. Een aantal van deze foto's zijn terug te vinden op de site. Wij hebben een mooie reportage mogen ontvangen van Bart en deze dag is in zijn geheel goed in beeld gebracht. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Chapeau voor Bart verboven fotografie.
We hebben echt een superleuke en ontspannen familie fotoshoot gehad met Bart, met hele mooie foto's als resultaat. We waren met 5 volwassenen en 6 kinderen. Bart geeft goede tips qua poses en locaties en was ook erg goed in de omgang met de kids!! Dankjewel Bart voor deze hele leuke ervaring!!
Gezinsshoot gedaan bij verboven fotografie. Dit ging leuk en spontaan. Niets gedwongen Bart liet de kinderen gewoon hun ding doen en af en toe vroeg hij de kinderen dan iets om te doen op een leuke manier. Mijn dochter was aan het begin wat verlegen en vond het best allemaal spannend, maar al vrij snel was het ijs gebroken met hele mooie foto's als eindresulraat.
Hele mooie foto's van de dag van ons leven! Echt zo prachtig vastgelegd. Ook het contact met de fotograaf voelde goed en vertrouwd vanaf eerste ontmoeting tot de dag zelf. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen!
Heel erg tevreden over de shoots die we tot nu toe hebben gehad met Bart. Als je op zoek bent naar een fijne fotograaf die in een ongedwongen sfeer prachtige foto's maakt ben je hier aan het juiste adres.
We hebben onlangs een gezinsshoot gehad op een mooie buitenlocatie. Het resulltaat was super! Mooie ongedwongen foto's. De omgang met de kinderen was erg rustig. Ze waren snel op hun gemak en gingen lekker hun gang waar Bart goed op in speelde. Dus we zijn zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid