facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verbinding in Actie: Praktijk voor therapie & coaching

Verbinding in Actie: Praktijk voor therapie & coaching

Info

Ik, Natascha Zegers, ben in verbinding met mijn ware kern en ben een inspiratiebron voor anderen. Tijdens jouw reis naar jouw ware kern ben je welkom met alles wat er is en ondersteun ik jou met liefde, plezier en aandacht.

Geschiedenis

Welkom in mijn praktijk voor therapie & coaching. Mijn naam is Natascha Zegers en ik ben psychosociaal / transpersoonlijk therapeut.

Transpersoonlijk staat voor “het pad” van hoofd terug naar het hart. De obstakels, die we ook wel overtuigingen noemen, leer je in therapie herkennen en erkennen zodat je ze alsnog kunt accepteren.

Door allerlei aangeleerd gedrag wat we in de loop van ons leven hebben opgepikt en overgenomen door onze levenservaringen leven we veelal vanuit ons hoofd. We zijn van ons hart verwijderd geraakt, van het willen, van het verlangen naar meer rust, genieten en plezier maken. Kortom die dingen doen waar we blij van worden en die ons werkelijk energie geven.

We zijn steeds meer gericht op, en bezig met, het vele "moeten" wat we constant ervaren. De tijdnood of tijdsdruk die dit met zich mee brengt zorgt ervoor dat we de hele dag van hot naar her rennen. En het lijkt er op dat we er niet zomaar mee kunnen stoppen. Want ja, als ik stop dan gaat het allemaal niet "goed" komen!! Dus hup doorgaan!! En ondertussen krijg je allerlei (lich.) klachten die eigenlijk roepen: “Help, stop alsjeblieft!!”

Nu je dit leest ben je toch eventjes gestopt met al dat “doorgaan” en merk je wellicht nu hoe je je voelt…. Neem even waar wat er op dit moment in jou aanwezig is.... Wat voel je?
Voel je vermoeidheid? Onrust? Of iets heel anders? Wat is er in jou aanwezig wat gezien of gehoord wil worden?

Misschien verteld die stem in je hoofd je wel dat je hier helemaal geen tijd voor hebt, geen zin in hebt en wil je gewoon snel door?

Herken jij jij jezelf in bovenstaande? Of juist helemaal niet maar loop je wel al een tijdje met wat levensvragen die je bezig houden? Een andere mogelijkheid kan zijn dat je graag wat meer rust en aandacht in je dagelijkse bezigheden wilt zodat je wat bewuster in het leven kunt staan. Of wil je gewoon wat meer efficiëntie aanbrengen in je werk of elders? Mocht het antwoord ja zijn bel of mail mij dan gerust, wellicht kan ik je hiermee helpen. Ook voor vragen ben je van harte welkom!

Wat kun je van mij verwachten & mijn werkwijze:
Als therapeut ben ik liefdevol en aandachtig aanwezig en verbind ik mij met jou en het proces wat je aan gaat. Ik werk ervaringsgericht en zet het lijf in. Jouw lichaam is een instrument wat ook veel vertelt over jou. Door er verbinding mee te maken tijdens de therapie wordt vaak snel duidelijk wat er nodig is en wat aandacht nodig heeft.

De eerste afspraak is een intake gesprek waarin ik veel informatie verzamel over jou met als doel zo helder mogelijk krijgen waar je aan wilt werken. Dit duurt gemiddeld 1,5 uur. Hierna maken ik samen met jou een plan van aanpak en kijk jij of je hiermee aan de slag wilt. Wanneer je akkoord gaat maken we een afspraak voor de volgende stap.

Mijn verbinding met jou is gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Alles wat besproken wordt en gebeurd in mijn praktijk blijft te alle tijden vertrouwelijk. Tijdens de sessie luister ik, stel ik vragen, betrek ik het lichaam er bij en ondersteun ik daar waar nodig is en gewenst. Een sessie duurt gemiddeld een uur en een kwartier.

Tarieven:
Intake: €40,=
Sessie per uur: €60,=
Per kwartier extra €15,=

Adres: Houtstraat 6D, 5341 GG Oss
Telefoonnummer: 0643831455
Stad: Oss
Route: Houtstraat 6D
Postcode: 5341 GG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FiTNEZZ plaza - dé gezelligste club van Oss (officiële pagina) FiTNEZZ plaza - dé gezelligste club van Oss ... 823 meter Sportschool. Ervaar hoe jij wekelijks leert inspannen en ontspannen. Ontdek wat wij j...
WRKFiT WRKFiT 823 meter WRKFiT-methode: leer uw medewerkers weer met Plezier Effectief Presteren, onder profe...
WW Studio at Oss De Meteoor WW Studio at Oss De Meteoor 973 meter Op zich leuk buurthuis, alleen jammer dat ze totaal geen idee hebben om de betreffend...
Palmyra's Healthy Lifestyle Services Palmyra's Healthy Lifestyle Services 1 km Voor het verzorgen van fitness en groepslessen, workshops, personal training , dieet ...
Brand New Me Brand New Me 1 km Vertaald door Google Afgelopen maandag kwam ik opdagen voor een les van 9 uur en de s...
Mindfulness & ontstress Oss - Leefoptimaal Mindfulness & ontstress Oss - Leefoptimaal 2 km Mindfulness training en workshops om stress te helpen verminderen en meer rust te vin...
Hella's Sportmassage Hella's Sportmassage 2 km Goede massage. Weet goed de knopen te vinden en voelt goed aan wat ik nodig heb!
ICRA - Building skills, changing outlooks ICRA - Building skills, changing outlooks 24 km ICRA strengthens innovative capacity by providing training and coaching to profession...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid