facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verbeterhaar.nl

Verbeterhaar.nl

Info

Verbeterhaar

Geschiedenis

Luxe beauty producten die je normaal gesproken alleen kan vinden in een exclusieve salon, apotheek of bij je favoriete BN'er in de kast.

Verbeterhaar is in 2013 opgericht met als doel om wetenschappelijk bewezen producten tegen haaruitval toegankelijk te maken voor mensen met haaruitval. Er zijn veel producten op de markt waarvan wordt geclaimd dat ze de beste oplossing tegen haaruitval zijn. Helaas is dit vaak niet waar en betaalt de consument een hoop geld voor een product wat niet of nauwelijks werk.

De producten die Verbeterhaar verkoopt tegen haaruitval hebben een FDA keurmerk, zijn klinisch getest of bevatten ingrediënten waarvan is bewezen dat deze een positieve werking hebben m.b.t. haaruitval. Hierdoor weten de klanten van Verbeterhaar dat zij goed zitten. De klinische onderzoeken zijn ten alle tijden beschikbaar voor de klant. Je vindt ze op de productpagina of kan contact opnemen met de klantenservice om hiernaar te vragen.

In 2017 heeft Verbeterhaar de website vernieuwd met als doel om het de klanten nog gemakkelijker te maken. Klanten kunnen er nu ook voor kiezen om de producten op een frequente basis geleverd te krijgen d.m.v. een abonnement. Daarnaast zal Verbeterhaar zich ook op andere haarproducten gaan richten dan alleen de producten die werken tegen haaruitval.



"Bono is dé webshop voor professionele Beauty & Health producten. Laagste prijs Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis Gratis achteraf betalen."
Adres:
Telefoonnummer: 0202619150
Stad: Oostzaan


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JOSE-beauty en balans JOSE-beauty en balans 692 meter Visagiecursussen en diverse workshops met ORIFLAME producten. Heerlijke massages in p...
Crystal Nails Benelux Crystal Nails Benelux 699 meter Zeer fijne groothandel met enorm veel kennis van alles wat ze verkopen, uitgebreid as...
Jennifer Hoeve Hair Jennifer Hoeve Hair 808 meter Een warm bad, zo voelt het om hier te komen. Professionele dames, eerlijk, empatisch ...
Majuba Hair & Beauty Products Oostzaan Majuba Hair & Beauty Products Oostzaan 832 meter Geweldig geholpen ..vooral door Saskia Erg mooie winkel...en goed advies Kom er allan...
Recensies
Fijne website, mooie prijzen en snelle levering!
Producten die op advies worden aangeraden zijn niet perse beter dan de goedkope Alpecin haaruitval shampoo die je bij de drogist kan halen. Dus ik adviseer om eerst even goed onderzoek te doen voordat je honderden euro's kwijt bent. Want met een fles shampoo ben je niet klaar. Je moet namelijk blijven kopen.
Ik ben terechtgekomen bij Verbeterhaar omdat ik erg veel haarverlies had. Verbeterhaar heeft mij heel goed geholpen met het uitzoeken van de juiste producten. Ik gebruik nu 3 maanden een lotion Spectral DNC-N, shampoo Foligain anti-haaruitval en haar vitamine Oase en ik heb geen haarverlies meer. Mijn haar is sterker geworden en ziet er een stuk gezonder uit. Ik ben dus heel blij met het eindresultaat. Ik raad Verbeterhaar bij iedereen aan met haarproblemen omdat Verbeterhaar betrouwbaar, vakkundig, klantvriendelijk en servicegericht is!
Een paar maanden geleden een product besteld van Spectral en ik kreeg hier bijwerkingen van die niet bekend zijn van dit product. Ik moet er wel bij zeggen dat ik een gevoelige hoofdhuid heb. Contact gehad met de klantenservice en ik mocht een ander product uitzoeken. Netjes opgelost en heel tevreden met het vervangend product
Uitstekende website met zeer vriendelijke klantenservice. Ik koop al jaren zonder problemen voor 2 vrienden haarproducten hier.
Goed advies snelle service. Lang problemen gehad met haar en hoofd huid. Na advies goeie shampoo ontvangen en nergens last meer van.
Super service gekregen en snelle reactie! Ik kan het alleen maar aanbevelen Nu de productjes nog testen
Ontzettend slechte service met een onprofessionele houding. Hier zal ik geen aankopen meer doen!
Goede, snelle service en de eerste shampoo die voor mij echt werkt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Verbeterhaar.nl met het openbaar vervoer


Oostzaan, Ambacht 250 meter
392
Oostzaan, Ambacht 300 meter
392
N92
Oostzaan, De Dors 300 meter
392
N92
Oostzaan, De Dors 330 meter
392

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid