facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veramente Fysiotherapie

Veramente Fysiotherapie

Info

Fysiotherapie op hoog niveau
Persoonlijk & Professioneel

- Fysiotherapie
- Echografie
- Ruitertraining

Geschiedenis

Fysiotherapie op hoog niveau
Persoonlijk en professioneel
Gericht op eigen verantwoordelijkheid in bewegen
Gericht op een blijvend resultaat





Adres: Pascalweg 9a, 8071 SE Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0622384035
Stad: Nunspeet
Route: Pascalweg 9a
Postcode: 8071 SE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woonzorgnet Het Kodal Nunspeet Woonzorgnet Het Kodal Nunspeet 2 km Prachtig midden in de bossen gelegen, waar je gewoon jezelf kunt zijn
Recensies
Na iets te fanatiek te zijn geweest met stretchten heb ik een blessure opgelopen aan mijn hamstring/bil. In overleg met Vera heeft ze mij N.R.T aangeraden. Niet alleen voor mijn blessure maar ook voor mijn algehele flexibiliteit in mijn onderlichaam. Na twee behandeling die pijnloos zijn maar waarbij je wel hard moet werken is mijn flexibiliteit met stappen voor uitgegaan en is de pijn van mijn blessure significant afgenomen. Vera legt goed uit wat en waarom ze iets doet. Ze heeft verstand van haar vak en begeleid je goed door de behandeling heen. Ik zou Vera zeker aanraden!
na een lelijke val geholpen door Vera aan mijn been . Ze heeft bij mij de N.R.T. methode gedaan. En het erna ingetapet. Op de eerste afspraak kwam ik strompelend binnen en kon ik weer redelijk normaal lopend naar huis. Na de afspraken die daarop volgde ging het steeds beter. Bijzonder hoe stijfheid of pijn tijdens een behandeling al zoveel minder of weg kan zijn. En wat het tapen doet vind ik ook ongelofelijk! Ook ben ik rug patiënt en kom ik af en toe voor onderhoud super hoe ze je kan helpen!! Echt een aanrader!!
Nu 2 behandelingen NRT gehad. Ongelofelijk hoe snel ik vermindering van mijn klachten ervaar. Vera legt goed uit wat ze doet, geeft advies en oefeningen mee. Een echte aanrader!
Elke 2 weken met zorg en kundigheid behandeld worden voor pijnklachten n a.v artrose in knieën, op een prettige manier, maakt alles veel dragelijker! Blij mee!!
Gisteren weer bij Veramente Fysiotherapie geweest.Zeer tevreden over de behandeling,mede hierdoor al tijden geen last meer van mijn rug en hernia klachten
Vandaag mijn eerste cupping massage gehad heb dit als zeer verlichtend ervaren zeker voor herhaling vatbaar Vera bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid