facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vepabins

Adres: Schrijnwerkersweg 15, 1786 PC Den Helder
Telefoonnummer: 0223668383
Stad: Den Helder
Route: Schrijnwerkersweg 15
Postcode: 1786 PC



op zoek naar gerelateerd: Vepa Bins Den Helder vacature, Vuilnisbak Den Helder, Bol Vepa Bins, Vepa BINS Kolombrievenbus, Vepa BINS asbak, Afvaleiland kantoor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wilms Den Helder Wilms Den Helder 3 km Betreft CV ketelonderhoud. Werkzaamheden worden serieus gedaan. Geen twijfel aan de d...
Recensies
3 jaar geleden een afvalbak van Joseph Joseph gekocht bij Nijhof. Vorige week was de sluiting van de deksel kapot. Razendsnelle service via Vepa Bins die tegen zeer schappelijke prijs een nieuwe deksel verzond. Chapeau! Zo kan het ook!
Dynamisch bedrijf, leverancier voor KDV en BSO. Fairtrade producten. Leuke DIY kits voor de moestuin of balkontuin. Luxe prachtig gestylde horeca assortiment, maar ook voor bij U thuis, mooie lijn servies en glaswerk van Eva. Teveel om op te noemen. Prachtige woon accessoires. Zelf word ik er erg hebberig van, zoveel leuke decoratieve woonaccessoires.
Prachtige pedaalemmer besteld en ontvangen. Helaas was deze pedaalemmer aan de voorzijde voorzien van een zeer groot plak-etiket dat pas na twee dagen met moeite verwijderd was. Heb daarvoor etiketremover en nailremover moeten aanschaffen.
zorg vooral dat chauffeurs van Vepabins niet bij je auto kunnen komen want ze rijden je spiegel er van af en zeggen van niets te weten.
Vriendelijk personeel en lekker vlot geladen
Via Bol.com een afvalbak gekocht. Het deksel raakte snel stuk. Na een mailtje krijg je direct een antwoord en wordt er meteen een passende oplossing geboden. Prima klantenservice!
Ik geef 5 sterren omdat Vepa Bins een TOP service heeft. Product terug gestuurd maar werd niet bezorgd door DPD bezorgbedrijf en dus niet ontvangen door Vepa Bins. Van DPD parcelshop kreeg ik geen bevestiging. Een mail zou ik later ontvangen. Dat is helaas nooit gebeurd ook niet in spam folder. Tot mijn aangename verrassing gaat Vepa Bins het bedrag on gewoon crediteren. Dat ik vind ik heel netjes. Marion van Vepa Bins super bedankt voor de goede service en het vertrouwen.
Ik heb een paar jaar geleden een grote pedaalemmer gekocht voor in de keuken bij Cook en go, nu zit daar en dempertje in om het deksel langzaam te sluiten, dit dempertje was lek geraakt en deed het niet meer. ik stuurde hen als fabrikant een mail met het probleem en een paar dagen later had ik een nieuwe zomaar gratis verstuurd! top service dus.
Zeer groot bedrijf leuk om eens een keer binnen te mogen kijken
Helaas slechte service , prullenbak besteld ,bij ontvangst beschadigt , mag hem retour sturen maar ze kunnen geen nieuwe sturen ,moet ik opnieuw zelf bestellen, en evt tegemoet komen met een korting doen ze ook niet aan , heel klant onvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid